Life is Strange: Double Exposure iese pe 29 Octombrie 2024

0
101
Ascultă acest articol


SQUARE ENIX a anunțat LIFE IS STRANGE: DOUBLE EXPOSURE în cadrul evenimentului Xbox Games Showcase de aseară. Acesta este următoarea intrare în franciza de aventuri narative aclamată de critici. Dezvoltat de Deck Nine Games, LIFE IS STRANGE: DOUBLE EXPOSURE este un nou mister de crimă cu elemente supranaturale care va încânta atât jucătorii noi, cât și pe cei care revin. LIFE IS STRANGE: DOUBLE EXPOSURE va fi lansat pe consolele Xbox Series X|S, PlayStation 5 și PC pe 29 octombrie 2024, iar la o dată ulterioară pe Nintendo Switch.
Max Caulfield, fotograf rezident la prestigioasa Universitate Caledon, își descoperă cea mai apropiată prietenă, Safi, moartă în zăpadă. Pentru a o salva, Max încearcă să deruleze timpul – o putere pe care nu a mai folosit-o de ani de zile…, dar deschide calea către o linie temporală paralelă în care Safi este încă în viață și încă în pericol! Max își dă seama că ucigașul va lovi din nou în curând – în ambele versiuni ale realității.
Numai Max poate să se deplaseze între cele două linii temporale paralele pentru a rezolva și preveni aceeași crimă.

Mai multe detalii despre acest joc vor fi dezvăluite în cadrul Livestream-ului din 13 iulie 2024 pe canalul oficial Life is Strange.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.