Suicide Squad, The Joker și multe semne de întrebare.
Jared Letto

Personajul Joker interpretat de Jared Leto în mult așteptatul Suicide Squad a devenit unul din cele mai discutate personaje al acestui film. A fost foarte mediatizată prezența lui Jared în rolul Joker-ului, doar așa, câte puțin câte puțin arătat presei, iar la momentul deconspirării generale a personajului toată lumea a intrat într-o stare de neîncredere în potențialul actorului și a implicării sale, că personaj, în story-ul filmului. Toată lumea credea la un moment dat că pozele în care apăreau doar părți ale corpului, tatuate, erau de fapt tatuajele lui David Ayer, regizorul filmului.

empire-joker-cover-2Până în prezent Joker a apărut de două ori pe coperțile magazinului Empire și modul în care Jared Leto și-a însușit personajul a fost și el destul de mediatizat în paginile magazinului mai sus menționat. Nu cred că ar fi aiurea să ne punem întrebarea dacă nu cumva toată această mediatizare a personajului însușit de Jared Leto, nu este cumva disproporționată cu faptul că (și asta se adeverește pe zi ce trece), rolul său în filmul Suicide Squad ar putea fi mai mic decât se așteaptă toată lumea. Dacă am privi lucrurile, puțin, doar puțin, din afară, am spune că tot ceea ce s-a discutat până acum despre noul Joker, nu este doar ca un fel de introducere pentru un alt film, un fel de flashback sau prolog?

Dacă luăm în calcul că au tot apărut poze din spatele camerelor de luat vederi, de la filmări, în care apar majoritatea membrilor echipei de filmare, și vorbim aici inclusiv de actorii distribuiți în film, poze în care Joker-ul lui Leto nu apare, am putea spune că întrebarea de mai sus este legitimă, nu ? Ar părea că Leto a petrecut mult timp cu ai săi colegi de platou, dar fără să filmeze mai nimic, poate acele mici secvențe pe care le-am putut vedea în teaser-ul filmului. În rest… mai nimic. Singurele secvențe în care dăm de Joker sunt legate de trecutul lui Harley Quinn, mai exact scenele în care Harley apare în azilul din Arkham, sub tratament, sau în scena de urmăriri cu mașina, în care apare și Batman, interpretat de Ben Affleck.

Zvonuri recente ce au legătură cu plotul filmului ne scot la iveală alte aspecte, la fel de interesante, și anume că echipa „Suicide Squad/Task Force X” este creată tocmai pentru al prinde pe legendarul băiat rău, Joker, după ce acesta evadează din azilul Arkham.
Într-un script, pe care l-am putut vedea și noi, bine.. un draft.., se scoate în evidență faptul că celebra echipă Suicide Squad o urmărește pe celebra Enchantress, dar, dacă ne uităm cu atenție la promo-ul filmului, vedem că Joker este în echipa creată și că Enchantress este ținta, și iar ne întrebăm… ce rol are Joker în film ?

Rămâne să așteptăm mai multe informații, venite din partea regizorului, David Ayer, sau, de ce nu, să ne înarmăm cu răbdare până în 2016, mai exact până pe 5 august 2016 și să ni se dezvăluie adevăratul rol al lui The Joker în filmul Suicide Squad.

Vă salut „tovarăși” cinefili… și la cât mai multă peliculă sub ochi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.