Ascultă acest articol

Pro Video lanseaza O poveste incalcita/Tangled in premiera pe BLU-RAY Combo Pack  si DVD, o animatie captivanta din lumea fermecatoare a personajelor Walt Disney.

Sambata, 7 mai, cei mici sunt asteptati in Diverta Plaza Romania incepand cu ora 17.00, pentru a lua parte la o reprezentatie de teatru de papusi ca-n povesti.

Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu si Pavel Bartos se numara printre parintii celebri care vor veni impreuna cu cei mici pentru a petrece cateva ore intr-o lume a povestilor. De la eveniment nu vor lipsi nici Madalina Draghici, Adela Popescu si Diana Dumitrescu, mari fane ale animatiilor Disney. Alaturi de actori, copiii vor avea ocazia sa invete poezii, cantecele, sa participe la jocuri amuzante sau sesiuni de facepainting si sa interactioneze cu personaje magice.

Adaptarea unui basm clasic al Fratilor Grimm, animatia Disney, O poveste incalcita/Tangled, reda cu mult umor si fantezie calatoria captivanta a printesei Rapunzel (voce Mandy Moore). Rapita de mica  de catre vrajitoarea Gothel (voce Donna Murphy) pentru proprietatile magice ale parului ei, care, descantat intr-un anume mod ii mentine acesteia tineretea vesnica, fetita e familiara doar cu modul de viata creat de mama vitrega. Rapunzel va sta astfel inchisa intr-un turn, fara niciun contact cu lumea exterioara, iar acest mod de viata este singurul pe care il cunoaște. Cu toate acestea, cea mai mare dorinta de ziua ei este de a fi lasata sa vada cum arata lumea de jos, iar aceasta i se va indeplini mai repede decat s-ar fi asteptat, atunci cand Flynn Rider (voce Zachary Levi), un tanar cautat in regat pentru talharie ajunge, incercand sa scape de urmaritori, chiar in turn. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii alaturi de acesta, Rapunzel va descoperi pentru prima data lumea reala din exteriorul zidurilor, va trai primele momente de iubire si ii va regasi pe cei care i-au dat viata, intr-o animatie fermecatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.