Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (30 septembrie – 7 octombrie)

0
6202
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (30 septembrie – 7 octombrie)

Titlul original: The Lion King

Titlul românesc: Regele Leu

Regie: Roger Allers, Rob Minkoff

Distribuție: Matthew Broderick, Niketa Calame, Jim Cummings, James Earl Jones, Nathan Lane, Jeremy Irons, Rowan Atkinson

Gen: Animație

An de producție: 1994

Filmul va fi disponibil pe DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D Combo Pack

Preț recomandat DVD: 54.9 RON

Preț recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Preț recomandat Blu-ray 3D Combo Pack: 139.9 RON

Așteptarea a luat sfâșit! Cu o imagine digitală spectaculoasă, sunet High-Definition și o serie de elemente bonus inedite, animația de success Regele Leu/ The Lion King, marca Disney, se lansează în octombrie pe DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D Combo Pack.

Intră în aventură alături de Simba, un pui de leu nerăbdător să ajungă regele junglei, care pornește în călătoria vieții sale. Regele Leu/ The Lion King este una dintre cele mai frumoase povești animate, câștigând două Premii Oscar pentru Cea mai bună coloană sonoră și Cel mai bun cântec original.

 

Titlul original: The Lion King 2: Simba’s Pride

Titlul românesc: Regele Leu 2: Mândria lui Simba

Regie: Darrell Rooney, Rob LaDuca

Distribuție: Matthew Broderick, Neve Campbell, Andy Dick, Robert Guillaume, James Earl Jones, Jim Cummings, Moira Kelly, Jason Marsden

Gen: Animație

An de producție: 1998

Preț recomandat DVD: 54.9 RON

Preț recomandat Blu-ray: 99.9 RON

În partea a doua a francizei, Regele Leu 2: Mândria lui Simba/ The Lion King 2: Simba’s Pride, îi regăsim pe Simba și Nala ca părinții micuței Kiara, viitoare regină a savanei africane. Încăpătânată și aventuroasă, micuței îi place să străbată sălbăticia, fugind mereu de dadacele ei, simpaticele personaje Timon și Pumbaa.

Într-una din zile Kiara ajunge pe tărămul interzis și se împrietenește cu leuțul Kovu, spre nemulțumirea părinților.

 

Titlul original: The Lion King 1½

Titlul românesc: Regele Leu 3: Hakuna Matata

Regie: Bradley Raymond

Distribuție: Nathan Lane, Ernie Sabella, Julie Kavner, Jerry Stiller, Matthew Broderick, Robert Guillaume, Whoopi Goldberg

Gen: Animație

An de producție: 2004

Preț recomandat DVD: 54.9 RON

Preț recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Regele Leu 3: Hakuna Matata/ The Lion King 1½ îi are ca protagoniști pe Timon și Pumbaa, care ne vor arăta lucrurile așa cum s-au întâmplat – din perspectiva lor – în prima parte a animației Regele Leu/ The Lion King.

Vă invităm să descoperiți “adevărul” despre o parte din evenimentele petrecute, cum ar fi momentul când regele Mufasa își prezintă fiul moștenitor animalelor din regat. Să spunem că în spatele acestui moment dramatic se ascunde ceva intrigant. Porniți alături de Timon și Pumbaa în căutarea căminului perfect, impărtășiți cu ei bucuriile și încercările de a-l ajuta pe Simba folosind propria filosofie despre viață, numită Hakuna Matata.

Nathan Lane, Matthew Broderick și vocile din prima distribuție se întorc în această poveste muzicală absolut fermecătoare, în care veți face cunoștință și cu personaje noi precum mama și unchiul lui Timon.

 

Titlul original: You Don’t Know Jack

Titlul românesc: Doctorul „Moarte”

Regie: Barry Levinson

Distribuție: Al Pacino, Brenda Vaccaro, John Goodman, Deirdre O’Connell, Todd Susman, Jennifer Mudge

Gen: Biografic, Dramă

An de producție: 2010

Preț recomandat DVD: 51.9 RON

Doctorul „Moarte”/ You Don’t Know Jack este povestea medicului Jack Kevorkian, care a scandalizat lumea întreagă prin susținerea dreptului de a muri a bolnavilor în faze terminale. Acesta ne familiarizează cu conceptul de „suicid asistat”, conform căruia doctorul împreună cu un asistent medical îi ajută pe bolnavii suferinzi, fără speranțe de vindecare să se sinucidă într-o manieră lipsită de durere și efort.

Bazat pe fapte reale, Doctorul „Moarte” îl are ca protagonist pe actorul Al Pacino care a câștigat, pentru interpretarea medicului Jack, premiile Emmy și Globul de aur în anul 2011.

Titlul original: A Cinderella Story: Once Upon a Song

Titlul românesc: Povestea Cenușăresei 3: a fost odată un cântec

Regie: Damon Santostefano

Distribuție: Lucy Hale, Missi Pyle, Megan Park, Freddie Stroma, Jessalyn Wanlim, Titus Makin Jr., Lucy Davenport

Gen: Familie, Comedie

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.9 RON

Povestea Cenușăresei 3: a fost odată un cântec este un film de familie care surprinde o nouă versiune modernă a binecunoscutei povești clasice Cenușăreasa.

Katie (Lucy Hale) visează să ajungă o cântăreață faimoasă, însă malițioasa ei mamă vitregă și fiica acesteia fac tot posibilul să îi îngreuneze existența. Fata se îndrăgostește de Luke (Freddie Stroma), un tânăr interpret foarte popular, și încearcă să-l impresioneze prin vocea ei, însă fără să își dezvăluie identitatea.

Cunoscându-i secretul, sora ei vitregă pretinde că ea este misterioasa cântăreață și acapareaza întregul interes al băiatului. Atunci, Katie va trebui să își înfrunte invidioasele rude pentru a-și putea trăi visele și a-i mărturisi lui Luke sentimentele ei.

Dacă va reuși Katie să își împlinească dorința de a cânta, rămâne să descoperiți singuri urmărind filmul Povestea Cenușăresei 3: a fost odată un cântec, disponibil pe DVD, din 5 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.