Recunoscută atât pentru frumusețea cât și pentru talentul său actoricesc, în urma rolului său din Vagabondul milionar, de vineri, 11.11.2011, Freida Pinto va putea fi admirată în întreaga-i splendoare în Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor.

 ,,Este pentru prima dată când Freida Pinto apare goală într-un film și da, așa cum bănuiți este vorba despre o scenă de sex. Biata fată. Situația a fost cât se poate de delicată. Pentru că ne-am gândit să renunțăm la lumini, pentru a avea o atmosferă intimă, în condițiile în care scena a fost filmată cu doar 80 de oameni de față, plus 20 care aveau camere video.”,

a declarat regizorul Tarsem Singh despre scena incendiară a Freidei Pinto din Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor.

Aflată pentru prima dată în interpretarea unui rol principal, frumoasa îi da viață Phaedrei, un Oracol cu har, capabilă să prevestească viitorul, dar incapabilă să-și  controleze viziunile. Frumusețea, înțelepciunea și bunătatea sa îl cuceresc pe Tezeu, care la rândul său o ajută să scape de cei din Heraklion, setând astfel premisele unei frumoase povești de dragoste.

Secvență din scena de sex din Immortals, cu Freida Pinto și Henry Cavill

Având drept sursă de inspirație Legendele Olimpului, acțiunea filmului este plasată în vremuri îndepărtate, cu mult înainte ca oamenii să stăpânească aceste meleaguri, când în ceruri s-a dat un război crâncen. Atunci învingătorii s-au declarat zei, iar cei învinși au fost numiți titani și închisi pe vecie în adâncurile Tartarului. Sângerosul rege Hyperion (Mickey Rourke) și legiunile sale plănuiesc acum să-i elibereze pe titani din lanțuri și să dezlănțuie războiul asupra acestei lumi. Legați de reguli străvechi, zeii nu pot interveni. Astfel că soarta tuturor stă în mâinile unui singur om, Tezeu (Henry Cavill), cel ales de zei pentru a împiedica victoria răului.

Din 11.11.11, producătorii filmului 300 și Shutter Island aduc la viață legendele Olimpului într-o producție epică, grandioasă: Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor, un film care va putea fi urmărit în premieră, în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.