ProVideo lansează în premieră pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, Happy Feet 2: Mumble dansează din nou, partea a doua a uneia dintre cele mai îndrăgite animații muzicale. Sâmbătă, 5 mai, cei mici sunt așteptați în Carrefour Orhideea, începând cu ora 12:00, pentru a se distra alături de mascotele Erik și Lovelace, cu dansuri amuzante, cantece vesele și multe alte surprize.

Împreună cu Loredana Groza, Wilmark și Ioana Ginghină, care au participat la dublarea filmului în limba română, la eveniment vor mai participa și parinți celebri precum Roxana Iliescu, Elvira Deatcu sau Alex Dima, alături de copiii lor.

Timp de aproximativ o oră, mascotele Erik și Lovelace îi vor învăța pe cei mici dansuri amuzante ale pinguinilor și vor cânta alături de ei cele mai populare melodii. Distracția va continua cu jocuri interactive și nenumărate premii pentru cei mai talentați dansatori și cântăreți. Alături de animatori, micuții fani vor participa la sesiuni de facepainting, dar vor face și poze cu personajele din film.

Redescoperă viața pinguinilor imperiali din Antarctica în pași de dans alături de micul Erik și celebrul său tată, Mumble, într-o nouă aventură emoționantă, plină de culoare. Pe lângă deja cunoscutele personaje, animația Happy Feet 2: Mumble dansează din nou ne prezintă și doi krilli haioși (Brad Pitt și Matt Damon), deciși să își câștige independența și să-și depășească specia.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD: În ajutorul pinguinilor și al prietenilor, Cum să desenezi un pinguin, Cântați cu noi 3 cântecele, Despre Antarctica cu Lil’P-nut, Interviu cu Pink și multe altele.

Intră în lumea pinguinilor imperiali și vino sâmbătă, 5 mai, începând cu ora 12:00, la evenimentul de lansare pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD a animației Happy Feet 2: Mumble dansează din nou, din cadrul magazinului Carrefour Orhideea, lângă raionul de jucării.

Un produs marca Warner Bros Entertainment și distribuit de către Pro Video, Happy Feet 2: Mumble dansează din nou poate fi achiziționat, începând din 2 mai, din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD la un preț recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.