The Avengers – Din 4 mai pe marile ecrane din România

0
829
Ascultă acest articol


Filmul Răzbunătorii/Avengers va avea premiera în România pe data de 4 mai şi este aşteptat cu mare interes de fanii benzilor desenate Marvel şi ai echipei de supereroi Avengers: Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye şi Black Widow. Filmul a fost lansat deja în cinematografele din Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Germania, Mexico, Taiwan şi Australia şi a adus un nou record de box office, cu încasări de peste 178 milioane dolari americani.

 Şi în România filmul este aşteptat cu nerăbdare de fanii de toate vârstele ai supereroilor. Câţiva dintre aceştia, în vizită în România pe 28 şi 29 aprilie, au fost primiţi de admiratori cu braţele deschise. Weekend-ul trecut, Iron Man, Thor, Captain America şi invitatul lor special, Spiderman, au interacţionat cu publicul român, au acordat autografe şi au invitat fanii Avengers la cinematograf, începând cu 4 mai.

Acţiunea filmului începe atunci când Nick Fury, liderul Agenţiei internaţionale de menţinere a păcii S.H.I.E.L.D decide să reunească echipa de şoc a supereroilor Avengers (Iron Man, Captain America, The Hulk, Thor,  Black Widow, Hawkeye) pentru a învinge un duşman puternic, care ameninţă în mod neaşteptat siguranţa mondială. După ce reuşeşte să îi strângă la un loc pe cei mai puternici supereroi, Nick Fury şi Agentul Culson au parte de o nouă provocare: să-i facă pe toţi să lucreze în echipă şi să colaboreze cât mai bine, în ciuda spiritului rebel al fiecăruia şi personalităţii lor puternice.

Explicând felul în care a construit şi a armonizat poveştile fiecărui supererou, producătorul Kevin Feige spune: “Câteodată, oamenii fac greşeala de a se concentra pe super-putere şi de a ignora persoana din spatele costumului, iar atunci istoriile individuale se pierd. Fiecare erou din Avengers are câte un defect şi are o poveste personală, dinamică şi interesantă, care se derulează în paralel cu povestea principală a salvării lumii”.

Cu o distribuţie de excepţie, cu Robert Downey Jr. (în rolul lui Iron Man), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (The Hulk), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye) în rolurile principale, fimul are la bază binecunoscuta serie de benzi desenate Marvel, “The Avengers”, publicată pentru prima dată în 1963 şi, încă de atunci, îndrăgită de publicul din întreaga lume.

Vorbind despre experienţa de a-l juca pe Iron Man, Robert Downey Jr. spune: “Tony Stark este deschis la toate posibilităţile şi acceptă fără probleme întâmplările extraordinare. Implicarea în echipa Avengers este un act de curiozitate – vrea să afle ce se petrece chiar de la faţa locului. Şi-a dat seama cu ceva vreme în urmă că nu este singur pe lume şi începe acum să înţeleagă puterea unei echipe: «noi» poate face mai mult bine decât «eu»”.

Echipa de producţie, condusă de regizorul Joss Whedon, este una aleasă pe sprânceană şi include nume mari în industria cinematografică, precum Janek Sirrs, maestru în efecte speciale, răsplătit cu Oscar pentru performanţele din Iron Man 2 şi The Matrix, sau creatoarea de costume Alexandra Byrne, de asemenea câştigătoare a premiului Oscar pentru creaţiile sale din filmul Elizabeth: The Golden Age.

Mai multe informaţii despre lansarea filmului în România găsiţi la adresa www.cineforum.ro şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/cineforum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.