Alb-Negru – Deuce Bigalow: Male Gigolo

0
1705
Ascultă acest articol


Filmul Deuce Bigalow: Male Gigolo ne arată de ce este în stare un om pus sub presiunea greșelilor făcute, într-un mod amuzant.

Deuce Bigalow este un bărbat nu prea atrăgător în opinia celorlalți, dar cu un farmec aparte. Curăță acvarii de pești, asta până în momentul în care primește o slujbă temporară ce constă în a avea grijă de peștele foarte prețios al lui Antoine un gigolo cu o viață luxoasă, care trebuie să plece dpuă săptămânii de acasă cu afaceri și îl lasă pe Deuce stăpân, dar îi spune să nu încalce două reguli de aur: să nu răspundă la telefon și să nu folosească Porsche-ul.

Dar cum accidentele se țin lanț de Deuce, îi distruge din greșeală casa lui Antoine. Pentru a face rost de bani să pună totul la punct până la întoarcerea individului, Deuce este obligat să devină el însăși un gigolo. Are parte numai de clienți din cale afară de ciudați (o Norvegiancă extrem de înaltă, o femeie care înjură la fiecare cinci secunde, o femeie cu un picior “detașabil”, o femeie extrem de grasă), dar Deuce reușește să le “satisfacă” toate plăcerile în felul său.

Filmul de față se prezintă bine cu destule momente amuzante și care nu te pot lăsa indiferent. Rob Schneider (Big Stan) un actor mai mereu joacă în filme de comedie, destul de bune și amuzante.

Plusul acestei pelicule este chiar Rob Schneider și situația în care este pus, un alt aspect este: femeile la care Deuce trebuie să le “satisfacă”, dar el găsește o metodă prin care reușește să împace și varza și capra.

Oricum acest film este unul care îți aduce buna dispoziție și nu te plictisești. Pentru fanii înrăiți de comedii sau chiar cei care doresc să se relaxeze, recomand această comedie cu un subiect aparte.

[rating:3.5/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.