Alb-Negru – Rio

0
1631
Ascultă acest articol


Un film despre iubire și… prietenie.

Filmul îl are în centru pe Blue un papagal albastru care trăiește într-un micuț orășel din Minnesota alături de prietena sa care l-a crescut timp de 15 ani. Odată cu aflarea veștii că nu este singurul exemplar din specia sa, Blue și Linda pleacă imediat spre Rio de Janeiro, Brazilia, pentru ca Blue să se întâlnească cu Jewel, o femelă din aceeași specie cu el. La început lucrurile nu merg foarte bine între cei doi, Jewel nu este deloc impresionată de Blue și mai important ei sunt furați de către un grup de traficanți de animale. Blue scapă cu ajutorul frumoasei Jewel și a unui grup de păsări miștocare de la oraș, acum cu noii prieteni Blue trebuie să își găsească curajul interior și să învețe să zboare, să scape de traficanți care sunt pe urmele lor și mai presus de atât să o cucerească pe Jewel și să asigure continuitatea speciei.

Regizorul filmelor Ice Age ne aduce Rio, o comedie/animație care a beneficiat la început de o explozie de muzică, dans și culoare care parcă îți șoptește la ureche la ce să te aștepți de la acest film.

Punctul forte al acestei pelicule este spectacolul de culoare, muzică și dans care este bine pus în scenă încă de la început și un alt plus sunt personajele foarte bine făcute. Se vede că la cârma acestei animații a fost Carlos Saldanha care are la activ trilogia Ice Age. Un minus mic este faptul că acest film nu iese din tiparul altor filme de acest gen (Ice Age), dar pentru mine este una dintre cele mai bune animații ale anului și îl recomand cu căldură tuturor.

[rating:5/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.