The Avengers – DVD, Blu-ray și Blu-ray 3D

0
2305
Ascultă acest articol


Iron Man, Captain America și alți supereroi de benzi desenate se reunesc într-o formulă unică în cea mai așteptată aventură a anului, Răzbunătorii, distribuită în exclusivitate de Pro Video pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, din 5 septembrie, în toate magazinele de specialitate.

  Loialitatea, puterea tehnologică, ironia, forța brută, inteligența sau senzualitatea sunt doar câteva din trăsăturile pe care actorii Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson sau Samuel L. Jackson le explorează cu succes în interpretarea acestor eroi fantastici.

În ciuda diferențelor de caracter și a orgoliilor nemăsurate, Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) și Black Widow (Scarlett Johansson) acceptă să își unească forțele pentru a salva omenirea de maleficul Loki. Izgonit de pe propria planetă, acesta din urmă deține puteri supranaturale nelimitate, pe care vrea să le folosească pentru a deveni conducătorul omenirii.

Cu efecte speciale îndrăznețe, o distribuție de excepție, replici pline de umor și o acțiune antrenantă, Răzbunătorii devine o adevărată desfășurare de forțe ce va cuceri publicul de toate genurile.

Și pentru ca experiența cinematografică din propriul cămin să fie desăvârșită, filmul conține și o serie de elemente bonus exclusive pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD: Călătorie în culise, Scene căzute la montaj, Galerie de gafe și un Scurt-metraj bonus: Item 47.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment și distribuit de către Pro Video, aventura Răzbunătorii este disponibilă în marile centre comerciale și magazinele de specialitate, precum și pe site-ul ProVideo, la un preț recomandat de 139.90 RON pentru BLU-RAY 3D, 79.90 RON pentru BLU-RAY și, respectiv, 51.90 RON pentru DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.