Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (19 aprilie – 26 aprilie)

0
1191
Ascultă acest articol


Playing For Keeps (2012) – DVD

Playing for Keeps

Mereu în Offside

Titlul original: Playing For Keeps

Regie: Gabriele Muccino

Distribuție: Gerard Butler, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman, Judy Greer, James Tupper, Grant Goodman

Gen: Comedie, Romantic

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe DVD în data de 16 aprilie

Preţ recomandat pe DVD: 52.90 lei

Faceţi cunoştinţă cu George Dryer (Gerard Butler), un cunoscut fotbalist în tinereţe, acum aproape falit. S-a întors în orăşelul de provincie McLean, Virginia ca să îşi îmbunătăţească relaţia cu fiul său de nouă ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a văzut destul de rar de când s-a despărţit de mama sa, Stacie (Jessica Biel). Deşi a făcut nenumărate greşeli în trecut, George este dispus să facă compromisuri, de dragul copilului, şi să găsească un loc de muncă în apropiere.

Ca să păstreze o relaţie bună cu cel mic, Stacie îl convinge pe George să antreneze echipa de fotbal a lui Lewis. Ce nu anticipaseră cei doi este însă atenţia pe care o primeşte bărbatul din partea părinţilor copiilor din echipă.

Poate că George are situaţia sub control pe teren, însă tentaţiile îl împiedică să petreacă timp cu fiul său. Cum va reuşi fotbalistul să fie un tată bun pentru Lewis şi să se împace cu Stacie, când toată lumea se luptă pentru un strop din atenţia sa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.