Taken 2 – Urmăriri spectaculoase şi acţiune pe muchie de cuţit

0
954
Ascultă acest articol


După succesul înregistrat în 2008 de primul film Taken, cu încasări de 224 milioane de dolari, Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, în Taken 2: Teroare în Istanbul. Şi de această dată, fostul agent CIA este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.

 În a doua parte a seriei Taken, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-i proteja pe cei dragi de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă. Pe lângă Neeson, filmul îi aduce în rolurile principale pe Maggie Grace, Famke Janssen şi Leland Orser.

Taken 2: Teroare în Istanbul continuă povestea la doi ani de la evenimentele din primul film. Pentru actori şi realizatori, decizia de a filma o continuare nu a fost una uşoară, însă scenariul excepţional scris de Luc Besson şi Robert Mark Kamen a fost elementul decisiv.

” Nu este doar o altă aventură a lui Bryan Mills, ci o poveste despre o familie şi despre un tată hotărât să o salveze”,

explică regizorul Olivier Megaton.

“Scenariştii au abordat noua intrigă într-un mod excepţional”,

spune Maggie Grace.

“Au păstrat toate elementele care au funcţionat atât de bine în primul film, şi au extins povestea de acolo. Bryan, fiica (Kim) şi soţia sa (Lenore) se luptă pentru supravieţuire, dar şi unul pentru celălalt”,

încheie actriţa.

Distribuit de MediaPro Distribution, Taken 2: Teroare în Istanbul va fi disponibil din 12 octombrie în cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Odeon Cineplex (Cluj) și alte cinematografe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.