Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (25 ianuarie – 1 februarie)

0
1787
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (25 ianuarie – 1 februarie)

Looper-DVD_3D pack Looper-BD_3D pack

Looper: Asasin în viitor

Titlul original: Looper

Regie: Rian Johnson

Distribuție: Bruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt, Piper Perabo, Jeff Daniels, Paul Dano, Garret Dillahunt

Gen: Acțiune

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe BLU-RAY şi DVD

 În anul 2044, călătoria în timp este ilegală şi deci disponibilă numai pe piaţa neagră. Atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp unde un ucigaş plătit – aşa cum este şi Joe (Joseph Gordon-Levitt) – aşteaptă să lichideze ţinta.

Joe câştigă bine şi viaţa lui pare să fie foarte bună până când mafia decide să închidă cercul şi să scape de ucigaş, aşa că îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

Sammy's Adventures 2

Aventurile lui Sammy 2

Titlul original: Sammy’s Adventures 2

Regie: Ben Stassen, Vincent Kesteloot

Distribuție: Melanie Griffith, Isabelle Fuhrman, Yuri Lowenthal, Anthony Anderson

Gen: Animație

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe DVD

 Cele mai simpatice şi mai curajoase broscuţe ţestoase vin acum pe DVD, oferind atât copiilor cât şi părinţilor o călătorie mai fascinantă ca niciodată.

În Aventurile lui Sammy 2, cele două ţestoase, Sammy şi Ray, îi vor călăuzi pe “nou-născuţii” Ricky şi Ella în primul lor drum spre mare. Din senin însă, un braconier îi capturează şi îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turişti. Acolo îl întâlnesc pe căluţul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare.

Dar Sammy şi Ray s-au aliat acum cu Jimbo, un peşte gelatinos, Annabel, o caracatiţă fermecătoare, Lulu, un homar arţăgos şi o familie întreagă de pinguini, construindu-şi cu ei propriile planuri de a scăpa de acolo. Micuţii Ricky şi Ella pornesc şi ei la drum, hotărâţi să îi salveze. În decorul fabulos al marilor oceane, o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuţit îi aşteaptă pe aventurieri, în lupta lor pentru libertate.

Taken 2

Taken 2: Teroare în Istanbul

Titlul original: Taken 2

Regie: Olivier Megaton

Distribuție: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Leland Orser, Jon Gries

Gen: Acțiune

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe DVD

Filmul Taken 2: Teroare în Istanbul promite să cucerească definitiv publicul românesc cu mult suspans, urmăriri explozive, o poveste bine închegată şi un tată instruit să facă faţă oricărei situaţii.

În Paris, mafia albaneză a făcut greşeala de a-i răpi fiica lui Bryan Mills. Astăzi, în timp ce-şi plâng morţii, albanezii caută răzbunare şi-l atacă direct pe acest fost agent CIA “înzestrat cu abilităţi speciale”.

Însă şi de această dată, Mills este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.