Actrița Dorotheea Petre, fondatoarea școlii de actorie „Fii Actor!”, începe înscrierile pentru un nou modul de actorie, ale cărui cursuri vor debuta la data de 11 mai.

Modulul va avea durata de o lună și va include câte două ședințe a câte două ore, desfășurate săptămânal. Cursurile sunt personalizate și cuprind exerciții de dicție, improvizație, impostație, deprinderea citirii unui text, lucrul pe scenă sau pregătirea pentru un casting. Înscrierile se fac până la data de 7 mai, în limita locurilor disponibile, la adresa de mail contact@fiiactor.ro.

Dedicată dezvoltării aptitudinilor actoricești prin cursuri și workshopuri, Școala de actorie “Fii Actor!” este locul unde amatorii vor afla secretele acestei profesii de la oameni care au făcut din actorie o performanță. „Fii Actor!” îi învață pe cursanți cum să-și folosească adevăratele resurse, cum să scape de inhibiții, să-și optimizeze abilitățile de comunicare în fața unei audiențe, nu numai pe scenă sau în fața camerei, ci în orice altă situație a vieții lor. Aceste cursuri se adresează celor care iubesc actoria, indiferent de pregătire și vârstă.

Dorotheea Petre este singura actriţa româncă pentru care secţiunea Un Certain Regard a Festivalului Internațional de Film de la Cannes  a creat special un premiu pentru interpretarea din Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii, în 2006. Din noiembrie 2011, artista a înfiinţat propria şcoală de actorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.