Robert Downey Jr.  revine pe marile ecrane din România, în rolul bine cunoscutului supererou Iron Man/Omul de Oţel, personajul principal al celui de-al treilea film omonim. Cu ocazia lansării, distributorul din România ia invitat pe toţi românii care au cuvintele “fier” sau “oţel” în componenţa numelui de familie (ex. Fieraru, Oţelea etc.) să solicite în data lansării filmului, 26 aprilie, un bilet gratuit la film în baza unui act de identitate (şi a unei copii a acestuia), în cinematografele partenere din toată ţara. Lista cinematografelor partenere sunt disponibile pe website-ul oficial, www.cineforum.ro.

iron_man_three_ver2_xlg

Iron Man 3 este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului şi continuă povestea lui Tony Stark în lupta cu cei mai temuţi inamici ai omenirii, redată de ecranizările precedente Iron Man 1 şi 2 şi Avengers/Răzbunătorii. Din echipa Avengers, Iron Man este cel mai iubit personaj, datorită geniului său creativ şi determinării cu ajutorul căreia s-a transformat dintr-un om cu ambiţii mari într-un supererou .

În cel mai recent film al seriei, Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, este pus într-o situaţie dificilă: rămas fără costumul care l-a consacrat, Tony Stark trebuie să dovedească cât de departe îl poate duce inteligenţa sa şi mai ales, în ce măsură inventivitatea  îl poate ajuta să redevină supererou folosindu-şi exclusiv geniul. Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei dragi lui sunt puşi în pericol de moarte, Tony Stark trebuie nu doar să facă faţă cu brio ameninţării, dar şi să îşi salveze atât familia cât şi concetăţenii. Dacă va reuşi Tony Stark să redevină supereroul în care toată lumea îşi pune speranţa şi dacă reuşeşte să-l învingă pe puternicul terorist aflaţi în perioada următoare urmărind filmul în sălile de cinematograf.

Povestind despre provocările rolului său, faimosul Robert Downey Jr. explică:

“Ce mi-a plăcut cel mai mult la Iron Man 3 este faptul că ne întoarcem la extensii ale poveştii care au contribuit la succesul superproducţiilor trecute, dar nu fuseseră detaliate suficient. Datorită producţiei şi succesului incredibil al filmului Avengers/Răzbunătorii din 2012, ne-am permis să ne concentrăm mai degrabă pe explorarea personajului Tony Stark decât pe o nouă aventură. Astfel, supereroul a fost dezvăluit dintr-o perspectivă foarte credibilă, iar noul unghi de abordare a adăugat putere poveştii centrale.”

Distribuţia filmului este una remercabilă, alături de Robert Downey Jr. din rolul principal, Gwyneth Paltrow o interpretează excelent pe Pepper Pots, iubita acestuia, iar împotriva sa este Ben Kingsley, cel care dă viaţă terifiantului personaj negativ – Mandarinul. Din distribuţie nu lipseşte nici Don Cheadale, care îl interpretează pe colonelul James Rhodes, cunoscut ca WarMachine de fanii Marvel. Guy Pearce joacă rolul omului de ştiinţă Aldrich Killian, iar Rebecca Hall însufleţeşte personajul Mayei Hansen, un genetician strălucit care va avea un rol cheie în povestea filmului.

Filmul rulează în format IMAX 3D, 3D şi 2D în cinematografele din întreaga ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.