Cu Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol în rolurile principale, care semnează genericul filmului și în calitate de producători, comedia Love Building va avea premiera în cinematografe din 13 septembrie.

love_building

Alături de cei trei actori, în Love Building interpretează și 31 de actori aflați la debut, absolvenți ai școlii Actoriedefilm.ro, scenariul filmului fiind semnat de Ana Agopian, Oana Răsuceanu și Iulia Rugină.

Acțiunea filmului Love Building este plasată într-o tabără menită să „repare” relații de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de trei pshihoterapeuți și traineri ai taberei, încearcă să-și reconstruiască poveștile de dragoste. Pe parcursul a 7 zile, participanții trec prin diverse etape ale reparării relațiilor lor.  Dar cei trei traineri meniți să îi asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapă încet încet de sub control. Într-o cursă continuă către „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, se ridică o singură întrebare: „Poți să repari dragostea în 7 zile?”.

MediaPro Distribution prezintă Love Building, un film care tratează cu prospețime și umor problemele de cuplu, din 13 septembrie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.