Cufărul Disney cu animaţii clasice se redeschide şi prezintă vastul univers subacvatic în Mica Sirenă, un film distribuit de Pro Video, în premieră pe DVD, din 2 septembrie, în toate magazinele de specialitate.

DVD-Little Mermaid DVD-box Little Mermaid

Păstrând imaginea şi muzica în versiunea originală, Mica Sirenă, una dintre cele mai îndrăgite animaţii din toate timpurile, te provoacă să redescopei emoţia alături de cei dragi şi să te laşi purtat până în adâncul mărilor şi înapoi.

Ariel, o sirenă îndrăzneaţă, este pe cale să trăiască aventura vieţii ei alături de cel mai bun prieten al ei, adorabilul cântăreţ de reggae, crabul Sebastian. Dar va fi nevoie de tot curajul pentru a-şi transforma visele în realitate – şi a-şi salva regatul mult iubit al tatălui său de marea vrăjitoare Ursula!

Secrete din spatelele producţiei, curiozităţi şi momente amuzante veţi descoperi în elementele bonus inserate pe DVD: Scene căzute la montaj, Parte din lumea ei: călătoria lui Jodi Benson în New Fantasyland şi Lupta cu Ursula – sfârşit alternativ.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, Mica Sirenă poate fi achiziţionat, începând cu 2 septembrie, din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, pe DVD, la un preţ recomandat de 52.90 RON. Pachetul de 2 filme care conţine Mica Sirenă şi Începuturile lui Ariel va fi de asemenea disponibil la preţul de 99.90 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.