Love Building – A devenit cel mai bun film românesc independent

0
1538
Ascultă acest articol


După ce a fost vizionat la debutul său pe marile ecrane de peste 10.000 de spectatori, Love Building a devenit cel mai bun film românesc independent!

love_building

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol au parte de un început de săptămână promițător și asta pentru că Love Building, primul lungmetraj pe care cei trei actori îl produc împreună, se bucură de un succes răsunător de box office, devenind filmul românesc independent cu cel mai bun debut pe marile ecrane de anul acesta, după ce a fost vizionat până în prezent de aproximativ 10.200 spectatori.

Lansat în 41 de cinematografe din întreaga țară, Love Building este singurul film românesc realizat cu sprijin financiar privat, care înregistrează un impresionant rezultat de box office, generând până în momentul de față încasări de aproximativ 158.000 RON.

După ce echipa filmului Love Building a fost aplaudată la scenă deschisă vineri seară, în cadrul premierei de gală de la CinemaPRO, comedia produsă de Actoriedefilm.ro a fost întâmpinată cu entuziasm și la Târgu-Mureș, unde a avut o proiecție specială în cadrul ediției locale a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Filmările pentru Love Building au avut loc în vara anului 2012, pe parcursul a 10 zile, la complexul turistic Laguna Verde. Distribuția filmului este alcătuită din cei 31 de absolvenți ai celei de-a cincea generații a școlii Actoriedefilm.ro, alături de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Scenariul este semnat de Ana Agopian, Oana Răsuceanu si Iulia Rugină.

Love Building a fost prezentat in competitia Festivalului International de Film B’EST și în secțunea Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF 2013), obținând Premiul Publicului și Mențiunea Specială a Juriului la Festivalul B-EST.

Love Building poate fi vizionat în continuare în cinematografele din București și din țară, urmând să participe la Noaptea Albă a Filmului Românesc, pe data de 20 septembrie, la CinemaPRO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.