Unul dintre cei mai indrăgiți oameni de televiziune, Mircea Solcanu, gazda emisiunii Poveștiri de noapte, pe care o prezintă pe Acasă Tv, alături de Cabral, dă viață din 4 octombrie unui personaj savuros, care promite să farmece deopotrivă copiii și fanii animațiilor clasice, odată cu lansarea pe marile ecrane a mult așteptatei aventuri Justin și cavalerii 3D.

justin_and_the_knights_of_valour_ver3

 ,,Mă cheamă Sota, am pălărie și sabie, îmi place stilul și sunt un bun strateg, așa ar suna descrierea fericită a personajului căruia i-am dat puțin din sufletul meu si de care mă simt un pic atașat. Este un debut și o descoperire despre mine; m-am întâlnit cu o lume în care m-aș “muta” oricând cu drag, o lume “desenată” de oameni buni în care binele e mult mai prezent decât în “pelicula” vieții.”,

a declarat Mircea Solcanu despre această frumoasă premieră pe care o marchează Justin și cavalerii 3D în activitatea sa profesională.

Dacă în versiunea în limba română a animației personajul Sota farmecă prin interpretarea originală a lui Mircea Solcanu, în cea originală celebrul actor Rupert Everett este cel care îi împrumută vocea.

Împreună cu cei doi frați ai săi, Sota este mâna dreapta a lui Heraclio, un tip ironic, arogant care adoră să provoace necazuri. Totuși, mai mult decât orice altceva, Sota iubește moda. Deviza lui în viață este “Putere și stil!”. Cu o prezență de spirit extraordinară, acesta devine unul dintre cele mai amuzante personaje din film.

Filmul îl aduce în centrul acțiunii pe Justin, un tânăr extrem de simpatic, care locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său.

Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

MediaPro Distribution a avut plăcerea să colaboreze cu Mircea Solcanu pentru versiunea dublată în limba română a filmului de animație Justin și cavalerii 3D, alături și de alte nume sonore ale showbizului românesc, a căror interpretare va putea fi admirată pe marile ecrane din toată țara, din 4 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.