Filmul concert „Metallica – Through The Never” va rula pe marile ecrane din întreaga ţară începând de astăzi, în format 3D, cu exclusivitate pentru formatul IMAX în prima săptămână. Astfel, după ce a cucerit stadioane întregi de fani cu show-urile incendiare, trupa rock Metallica a pornit să cucerească cinematografele, cu aceeaşi vitalitate şi ritmuri nebuneşti.

“Metallica – Through The Never” îmbină experienţa unui film de acţiune palpitant cu ritmurile pătrunzătoare ale unui concert legendar pe unul dintre cele mai mari stadioane ale lumii.  Vibrant, intens, copleşitor şi chiar şocant pe alocuri, filmul este un spectacol pe care fanii muzicii rock nu trebuie să-l rateze.

Primele minute sunt o explozie de aplauze, pe fundalul cărora îşi fac apariţia în scenă legendarii membri ai trupei Metallica, în vervă, pregătiţi să ofere în egală măsură fanilor de pe stadion şi spectatorilor din cinematograf showul vieţii lor. Printre fani care fredonează înfocat, spectatorii îl cunosc pe Trip, un tânăr adolescent membru al echipei tehnice care primeşte o misiune urgentă: trebuie să recupereze un obiect secret înainte de finalul show-ului. Porneşte grăbit să îndeplinească misiunea şi ajunge înainte sa-şi dea seama, în mijlocul unei lumi apocaliptice care tocmai se distrugea dincolo de zidurile stadionului. Criminali călăreţi, revolte, explozii, accidente – toate acesatea sunt doar primele obstacole pe care trebuie să le depăşească tânărul metalist pentru a reuşi să-şi îndeplinească misiunea.

James Hetfield şi Lars Ulrich, fondatorii legendarei trupe de rock explică ce i-a inspirat pentru acest film:

“Ne place să facem lucrurile mereu diferit, aşadar de data aceasta am plănuit totul invers: în loc să începem cu un turneu pe care îl transformăm în film la final, am gândit întâi un film, iar pe baza scenariului am creat cel mai dinamic playlist posibil, păstrând însă echilibrul între ritmul cântecelor, melodiile preferate ale fanilor şi piesele mai profunde, prezente pe album.”

Filmat cu 24 camere simultan, dintr-o perspectivă 360 de grade şi cu efecte speciale care reproduc fidel atmosfera şi senzatiile din mijlocul mulţimii animate de un concert de asemenea amploare, filmul este cu siguranţă unul memorabil

Concomitent cu lansarea filmului, Universal Music va lansa în România noul album Metallica, care este în acelaşi timp coloană sonoră şi sursă de inspiraţie a filmului. Albumul poartă acelaşi nume ca filmul şi se anunţă la fel de intens.  Albumul va include 16 piese, pe 2 discuri şi este aşteptat cu nerăbdare de fanii trupei rock.

Mai multe detalii despre film vă invităm să aflaţi de pe pagina de Facebook Forum Film: http://www.facebook.com/CineForum.ro şi de pe www.cineforum.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.