Aflată la prima ei colaborare în cadrul unui proiect de animație, Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei “Îngeri pierduți”, difizată la ACASA TV, poate fi admirată de vineri pe marile ecrane, în superba animație Justin și cavalerii 3D, un film distribuit în cinematografe din 4 octombrie de MediaPro Distribution.

justin_and_the_knights_of_valour_ver3

,,Experiența a fost una foarte interesantă, de care m-am bucurat din plin. Cu această ocazie mi-am dat seama că mi-ar plăcea să văd animații realizate în România, special făcute pentru actorii noștri, cu replici originale, gândite în limba română. Abia aștept să văd cum prinde viață personajul meu pe marile ecrane, la premiera de sâmbăta aceasta.”,

a declarat Diana Dumitrescu despre debutul său într-un film de animație.

Frumoasa și talentata actriță o interpretează în Justin și cavalerii 3D pe Lara, o tânără fermecătoare și la propriu de bani gata, pentru  că tatăl său este cel care a inventat banii în Regat. Indiferența Larei față de Justin, nu-l afectează deloc pe eroul nostru, care este iremediabil indrăgostit de ea. Asta până când Lara cedează farmecelor lui Sir Clorex, pe care ajunge să-l adore. Abia atunci Justin realizează că poate Lara nu este fata potrivită pentru el.

Alături de Diana Dumitrescu, au contribuit la realizarea dublajului în limba română a filmului Justin și cavalerii 3D: Cabral, Mircea Solcanu, Criss și Vlad (trupa ONE), Florin Busuioc, Roxana Iliescu și Irina Nistor.

diana LARA

 Cu întâmplări amuzante, personaje haioase şi eroi nemaipomeniţi, animaţia Justin şi Cavalerii 3D este distribuită de MediaPro Distribution în premieră, din 4 octombrie,  în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa și alte cinematografe. Grand Cinema Digiplex Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.