Alb-Negru – Gone in Sixty Seconds

0
1668
Ascultă acest articol


Filmul Gone in 60 seconds este unul despre dragostea pentru fratele aflat la marginea prăpastiei.

 Filmul îl are în centrul acțiuni pe Randall “Memphis” Raines (Nicolas Cage, Con Air) care a abandonat cu mulți ani în urmă viața de delicvent și hoț de mașini și a plecat departe de tot ce îi aducea aminte de trecutul său neplăcut. Odată cu vizita unui vechi colaborator în furturi de mașini el se vede nevoit să revină la “job-ul” care aproape i-a ruinat viața în trecut.
Memphis are o pasiune nebună după automobilele frumoase. Cunoaște fiecare șurub și piuliță dintr-o mașină. El era un hoț de mașini de proporții legendare, nici o încuietoare oricât de bună era nu rezistă în fata tehnicilor lui Memphis și orice mașină dispărea în 60 de secunde.

Timp de ani de zile el a sfidat legea și a furat orice mașină îi ieșea în cale, oricare în afară de Eleanor, un Shelby Mustang GT 500 din anul 1967.

Când lucrurile devin prea agitate Memphis pleacă departe de toți cei dragi în căutarea liniștii și unei noi vieți. Dar când fratele acestuia încearcă să îi calce pe urme, se încurcă cu hoții de mașini foarte periculoși, Memphis revine la vechiul său obicei doar pentru a-și salva fratele de la o soartă crudă.

Distribuția își spune cuvântul în acest film turat la maxim Nicolas Cage, Angelina Jolie (Salt) și Vinnie Jones (Blood Out) conduc acest film spre succes. Pe lângă frumoasa Angelina Jolie am reușit să îl remarc și pe Nicolas Cage într-o zi bună, în stilul său caracteristic, nu ca în ultimii ani când din 10 filme 9 sunt pierderi de timp. Așa că pentru Nicolas Cage și mașinile frumoase merită să urmăriți acest film.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.