Grudge Match – În cinematografe din 17 ianuarie

0
1079
Ascultă acest articol


Comedia Warner Bros. Pictures „Grudge Match: Faceţi pariurile” îi aduce pe legendarii Sylvester Stallone, actor nominalizat la Oscar şi Robert De Niro, câştigătorul a două prestigioase statuete, în rolurile unor pugilişti pensionaţi care intră în ring pentru o ultimă confruntare. Filmul regizat de Peter Segal are premiera în cinematografele din România pe data de 17 ianuarie.

grudge_match_ver2_xlg

În „Grudge Match: Faceţi pariurile”, Stallone şi De Niro sunt Henry „Razor” Sharp şi Billy „The Kid” McDonnen, doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. Anul 1983 va marca întreaga lor carieră, pentru că „Sharp“ şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie chiar înainte de meciul lor dicisiv. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna.

Însă confruntarea lor începe înainte de a intra în ring, chiar din prima clipă în care se reîntâlnesc. Situaţiile hilare şi replicile amuzante dintre cei doi transformă viitorul meci într-un eveniment extrem de mediatizat, demn de a fi difuzat chiar de HBO. Important rămâne totuşi ca ei să supravieţuiască antrenamentului dur şi să ajungă în ring.

Din distribuţia filmului mai fac parte Kevin Hart în rolul lui Dante Slate Jr., câştigătorul Premiului Oscar Alan Arkin, în rolul fostului antrenor al lui „Razor” şi Kim Basinger, câştigătoarea unui Oscar, în rolul lui Sally Rose, fosta iubita a lui „Razor”.

Echipa de actori este completată de tânărul Camden Gray, dar şi de Jon Bernathal care îl interpretează pe BJ, antrenorul lui „The Kid“.

Segal semnează regia după scenariul lui Rodney Rothman care s-a inspirat din povestea lui Tim Kelleher. Filmul este produs de Bill Gerber, Mark Steven Johnson, Michael Ewing şi Ravi Mehta. Peter Segal, Jane Rosenthal şi Kevin King-Templeton sunt producătorii executivi.

Din echipa de realizatori a filmului fac parte: scenograful Dean Semler, câştigător al Premiului Oscar, designerul de producţie Wynn Thomas, costumierul Mary Vogt şi editorul Wiliam Kerr. Muzica este semnată de Trevor Rabin, în timp ce Robert Sale, supervizorul tehnic de la „Rocky Balboa”, revine pe platourile de filmare ca expert pugilist.

MediaPro Distribution prezintă „Grudge Match: Faceţi pariurile”, un film Warner Bros. Pictures, produs de Gerber Pictures, Callahan Filmworks şi regizat de Peter Segal.  Comedia va avea premiera pe 17 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.