Dansul și Avansul – Un nou concept de party, la Colectiv

Departe de rigorile sociale, seratele noastre adună suflete petrecărețe pe ritmuri flirtoase.

0
1420
Ascultă acest articol


Sâmbătă, 18 ianuarie 2014, după 10 seara, debutează în Colectiv (noul stabiliment urban din București, Piața Bucur) seria de petreceri ”Dansul și Avansul”.

dansul si avansul #1

Dansul… vine cu avansul. Vă invităm la o serată dansantă, fără pretenții și fără etichete. Departe de rigorile sociale, seratele noastre adună suflete petrecărețe pe ritmuri flirtoase. Fiecare nouă ediție vine cu un alt decor, menit să te atragă în atmosferă și să incerci un dans sau… un avans.

UFe și AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor, iar combinația între un colecționar de muzică din toate meridianele lumii și un autentic degustător de party vibes nu poate fi altfel decât ideală. Da, nu zicem nu, o să fie totul numai un dans, dar nu oricum: o să se împletească niște boogie woogie, vreo replică în portugheză și un ritm de samba când vă așteptați mai puțin… ieșind apoi către contemporaneitate prin supape mai verosimile, tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks… cine știe.

Invitații  primei ediții sunt Borac și Batz de la RotoPerCutoR (https://www.facebook.com/rotopercutor), de visuals se va ocupa Schultz, iar mai multe detalii și discuții găsiți pe pagina evenimentului, aici: https://www.facebook.com/events/811402148876453/

Intrarea: 10 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.