Resident Evil: The Final Chapter – Ultimul din franciză?

2
1934
Ascultă acest articol


Resident Evil  este unul din cele mai de succes adaptări după un joc video făcut vreodată.

După lansarea primului film din serie în anul 2002, următoarele trei sequel-uri au încasat mai mult decat filmul anterior, ajungând la 300 de milioane de dolari pentru “Resident Evil: Afterlife”. “RS: Retribution” a încasat mai puţin decât “RS: Afterlife” cu 50 de milioane de dolari, dar totuşi a strâns încasări de 240 milioane de dolari în lumea întreagă la un buget de doar 60 de milioane de dolari. Fanii sunt nerăbdători să afle cât mai multe detalii despre următorul film, chiar daca va fi ultimul din franciză.

Directorul francizei Paul W.S. Anderson, a anunţat de curând că este pe cale să scrie primul scenariu pentru Resident Evil 6 care a primit titlul “Resident Evil: The Final Chapter”. După titlu ne dăm seama că ar putea fi ultimul film din serie.

Au existat unele zvonuri că Resident Evil 6 ar putea fi văzut in cinematografe mai devreme de septembrie 2014, dar acestea au fost doar nişte speculaţii deoarece filmările nici nu au început.

Franciza care o are în rolul principal pe Milla Jovovich este foarte profitabilă pentru Sonz şi Screen Gems. Ultimul film, „Resident Evil: Retribution” nu a impresionant destul de mult dar a avut încasări de 240 milioane de dolari în toată lumea având un impact frumuşel asupra box-office-ului.

Lucian S.

2 COMENTARII

  1. Pe mine in mod special nu m-a dat pe spate Resident Evil, dar acum ca citesc stirea, parca imi pare rau ca “se termina” astfel.

  2. Dacă va fi un succes la Box Office eu zic că vor continua. Jocurile video Resident Evil continuă să vină… deci nu cred eu să se oprească şi cu filmele. Vedem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.