Veşti proaste de peste ocean! Se pare că drama “If I Stay” nu are succes la încasări și sequel-ul “Sin City: a Dame to Kill For” este un eşec total.

Având-o în rolul principal pe Chloe Grace Moretz, If I Stay va putea fi pe locul 1 doar dacă adolescenţii se vor înghesui în multiplex-uri. Se estimează că va avea încasări pană la sfârşitul weekendului doar 18 milioane de dolari. Bugetul filmului a fost de 11 milioane de dolari (a primit calificativul A de la CinemaScore), deci studiourile New Line Cinema şi MGM nu sunt în pierdere. Alta variantă este că “Guardians of the Galaxy” ar putea fi pe primul loc din box-office-ul american, asta rămâne de văzut.

If-I-Stay-vs.-Sin-City-2

Gardienii Galaxiei (recenzia nostră) a devenit de curând cel mai profitabil film din această vară cu încasari în box-office-ul domestic de 251 milioane de dolari.

În aceasta weekend a avut premiera şi sequelul Sin City: A Dame to Kill For (recenzia noastră) care a înregistrat încasări dezastroase. Vineri a strans doar 2.6 milioane de dolari, se estimează că avea doar 7 milioane de dolari. Regizat de Frank Miller şi Rober Rodriguez, sequel-ul a avut premiera după 9 ani de la primul Sin City care a strans în weekendul debutului 29 milioane de dolari. Sin City 2 a primit calificativul B de la CinemaScore.

sin_city_a_dame_to_kill_for_ver13_xxlg

Sin City 2 pierde şi în faţa lui Sony, care a lansat vineri o drama inspirată din fapte reale – When the Game Stands Tall, care va avea în jur de 10 milioane de dolari până la sfârşitul weekend-ului.

When the Game Stands Tall

Pe locurile 3 sau 4, vineri se menţineau Ţestoasele Ninja (recenzia noastră) şi comedia Lets Be Cops (recenzia noastră) care au încasat 4.5 respectiv 4 milioane de dolari. Pentru Ţestoase se estimează că vor avea încasări de 16 milioane de dolari, existând şanse să întreacă If I Stay şi să se plaseze pe locul 2.

Adaptarea studiourilor The Weinstein Co. şi Walden Medias YA FilmThe Giver a încasat 2 milioane de dolari vineri şi avea în jur de 6.6 milioane de dolari la sfârşitul weekend-ului.

the-giver-movie-actors

BOX OFFICE ESTIMATIV

  1. If I Stay – 18 mil $
  2. Guardians of the Galaxy – 16-17 mil $
  3. Teenage Mutant Ninja Turtles – 16 mil $
  4. Lets Be Cops – ?
  5. When The Game Stands Tall – 10 mil $
  6. Sin City 2 – 7 mil $
  7. The Giver – 6,6 mil $

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.