Ascultă acest articol


Alex și Rosie au fost cei mai buni prieteni de la vârsta de cinci ani, așa că nu puteau fi potriviți unul pentru celălalt… sau puteau? Când vine vorba de iubire, viața și luarea deciziilor corecte, aceste două lucruri sunt dușmani de moarte.

De la autorul bestseller-ului P.S. I love you, vine un roman încântător despre ce se întâmplă cu doi oameni care sunt făcuți unul pentru celălalt, dar care se pare că nu par să meargă pe traiectoria corectă. Filmul Love, Rosie va apărea pe 22 octombrie în Marea Britanie, avându-i ca protagoniști pe Lily Collins și Sam Claflin.

Trailerul îi descrie pe Rosie și Alex, fiind cei mai buni prieteni încă din copilărie, relația lor devenind din ce în ce mai strânsă cu fiecare zi, până când Alex primește vestea că familia sa va părăsi Dublinul, mutându-se în Boston. Devastați, cei doi își fac planuri pentru ca Rosie să aplice la colegii din Statele Unite. Aceasta reușește să intre la Universitatea Boston, Alex intră la Harvard, iar totul este stabilit, până când Rosie primește vestea care le va schimba viețile pentru totdeauna: este însărcinată cu un băiat cu care îl înlocuise odată pe Alex.

Planurile pentru colegiu, Alex și carieră îi sunt spulberate, iar ea rămâne în Dublin pentru a deveni o mamă singură, în timp ce Alex începe o carieră în medicină și o nouă dragoste în Boston. Dar destinul este un lucru straniu, iar în curând aceștia vor afla că soarta lor nu este încă pecetuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.