MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film! (ÎNCHEIAT)

1
1507
Ascultă acest articol


Din 24 octombrie vine în IMAX si pe marile ecrane din toată țara “Furia: Eroi anonimi”, un film cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman în rolurile principale, distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment.

fury-ro

CÂȘTIGĂTORI: Tobolcea Teodor și Simionescu Mircea Alexandru

RĂSPUNSUL LA ÎNTREBARE: Brad Pitt

Wardaddy (Brad Pitt) se află la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din 5 oameni. Depăşiţi numeric şi cu muniţie insuficientă, misiunea lor este una mortală: să lupte împotriva unui întreg batalion de soldați naziști. Oare vor avea șanse de izbândă?

Raspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul FURIA: EROI ANONIMI, valabile la Cinema City Sun Plaza.  

Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul numai după ce au furnizat datele necesare și au primit mail cu confirmarea faptului că datele se află la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Cunoscut pentru rolul din “INGLOURIOUS BASTERDS”, revine pe marile ecrane într-un nou action/war movie “FURIA: EROI ANONIMI”, interpretându-l pe Wardaddy, un sergent deja înrăit de experienţa războiului, aflat la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din 5 oameni.

Care este numele lui?

  1. Christoph Waltz
  2. Daniel Craig
  3. Brad Pitt

Din 24 octombrie, Freeman Entertainment iti aduce in IMAX si pe marile ecrane din toată țara, FURIA: EROI ANONIMI, cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman in rolurile principale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.