Cele două surori Kardashian – nu mai puțin celebre decât Kim – au parte de distracție, dar și dramă, încă de la primul episod al reality-show-ului Kourtney and Khloé Take The Hamptons, în premieră din 7 decembrie, ora 21:00, numai la E!

Kourtney şi Khloé au avut un an intens, plin de suişuri şi coborâşuri, în care Kourtney a decis să-l sprijine pe Scott după ce acesta şi-a pierdut părinţii, iar Khloé a început o nouă relaţie. Încercând să-l ajute pe Scott să depăşească perioada dificilă prin care trece şi să-şi redescopere rădăcinile, Kourtney duce familia la Southampton pe perioada verii. Sora şi partenera ei de afaceri, Khloé, li se alătură, gata să prezinte magazinul DASH unei noi clientele şi să-i ajute pe Kourtney şi Scott.

În primul episod din Kourtney and Khloé Take The Hamptons, de duminică, 7 decembrie, ora 21:00, Kourtney este încântată de comorile locale din Southampton şi prinde imediat drag de comunitatea unită de aici. Abia aşteaptă să petreacă o vară relaxantă, alături de familia ei, în superba lor casă de pe malul mării, în timp ce pune pe picioare magazinul DASH din oraş. Dar buna dispoziţie a lui Kourtney se transformă rapid în enervare, după ce îşi dă seama că nici Scott, nici Khloé nu-i împărtăşesc entuziasmul.

Urmăriți noul reality-show Kourtney and Khloé Take The Hamptons, care va avea premiera duminică, 7 decembrie, ora 21:00, numai la E! Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.