Tu pe cine faci fericit de Crăciun?

Vino pe 12 decembrie la The Light Cinema la cel mai drăguț eveniment caritabil!

0
1564
Ascultă acest articol


Prezența numeroasă, suportul necondiționat, susținerea pozitivă și ajutorul vostru la ultimul eveniment dedicat animalelor, care a avut loc în octombrie 2013 la The Light Cinema, ne-au determinat să organizăm și în acest an, în preajma sărbătorilor de iarnă, un eveniment similar care are același obiectiv: ajutorarea animalelor.

Prin urmare, vă invităm vineri, 12 decembrie, ora 20.00, la The Light Cinema la o vizionare specială pentru toți iubitorii de animale, cu scopul de a strânge fonduri pentru ajutorarea animalelor aflate în adăpostul Fundației Speranța.

Donația este în valoare de 55 lei/persoană și include bilet la filmul Paddington, băutură răcoritoare și popcorn. Toate fondurile colectate în cadrul acestui eveniment vor fi donate integral către Fundația Speranța și astfel veți ajuta la adăpostirea, ocrotirea și îngrijirea animalelor fără familii: www.caini-fundatiasperanta.ro .

Astfel începând cu ora 20.00 veți putea viziona un minunat film de comedie pentru întreaga familie: Paddington.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa de la casele de bilete din incinta The Light Cinema sau online pe: www.lightcinemas.ro

http://www.caini-fundatiasperanta.ro
https://www.facebook.com/fundatia.speranta

Mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.