După ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, desfășurată pe 11 ianuarie, sezonul premiilor continuă la E! cu Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015, pe care o putem urmări în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01:00.

Cu această ocazie, gazdele E! – Giuliana Rancic și Ryan Seacrest – îi aduc pe telespectatori în culisele uneia dintre cele mai strălucitoare nopți de la Hollywood, în care vedetele își arborează ținutele de gală și pășesc pe covorul roșu, pentru a sărbători cele mai mari reușite din domeniul filmului și televiziunii, la cea de-a 21-a ediție anuală a Premiilor Screen Actors Guild (SAG).

Miercuri, 28 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Premiile Screen Actors Guild 2015, o ediție dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin și Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

În noaptea de duminică 8 spre luni, 9 februarie, de la ora 01:00, telespectatorii E! sunt invitați la cea mai importantă seară din industria muzicii: ediția din 2015 a Premiilor Grammy.

Înconjurați de unele dintre cele mai importante nume din industria muzicii și divertismentului, Ryan Seacrest și Giuliana Rancic prezintă, în cadrul show-ului Live From The Red Carpet: Premiile Grammy 2015, noutăți din culisele decernării, urmărindu-i pe cei care pășesc pe covorul roșu și discutând în exclusivitate cu vedete și cu cei nominalizați la cele mai așteptate premii muzicale ale anului.

Sezonul premiilor culminează la E! cu cel mai așteptat eveniment cinematografic al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film.

Înainte de a afla cine va pleca acasă cu mult râvnitele statuete Oscar, lăsați-vă cuprinși de entuziasmul acestei seri, pentru că Ryan Seacrest și Giuliana Rancic relatează în direct de pe covorul roşu, în show-ul Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2015, difuzat în direct în noaptea de 22 spre 23 februarie, de la ora 00:30.

Iată câteva dintre cele mai interesante secvențe și interviuri de pe covorul roțu de la Globurile de Aur 2015:

George și Amal Clooney:

Ricky Gervais:

Eddie Redmayne:

Emma Stone:

Jennifer Aniston și Kate Hudson:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.