În debutul sezonului 5 al serialului Pacienți de lux, care începe, în premieră la Universal Channel, din 2 februarie, cu două episoade difuzate de la ora 22:00, vara este în toi, iar Hank revine la muncă, după cele şase luni în care s-a recuperat după operaţia cerebrală.

Se întoarce la fix: la HankMed este agitaţie mare, din cauză că secţia de Ugenţă de la Hamptons Heritage se închide. Divya, care nu mai e cuplată cu Rafa, şi e ocupată până peste cap cu noii pacienţi, trebuie să angajeze câţiva doctori noi pentru a putea face faţă. Evan este îngrijorat că fratele lui nu se descurcă cu numărul mare de pacienţi, aşa că îl pune sub supraveghere, pentru a se asigura că Hank nu depăşeşte măsura în prima zi înapoi la muncă.

Evan este preocupat şi de posibilitatea de a pune mâna pe un client înstărit, Blythe Ballard. Blythe, un bogătaș cu state vechi în Hamptons, ajunge în grija lui Hank după ce are un accident, este impresioant de HankMed şi e curios în legătură cu administrarea clinicii. În paralel, Paige revine de la şcoală şi abia aşteaptă să devină soţie cu acte în regulă, aşa că începe să facă cumpărături pentru noua ei casă, dar Evan nu e la fel de entuziasmat.

Medicii de la HankMed au multe de făcut la începutul verii în Hamptons, aşa că nu au nevoie de mai multe surprize. Şi fix atunci Divya află ceva care schimbă definitiv lucrurile…

Serialul Pacienţi de lux prezintă povestea lui Hank (Mark Feuerstein) o fostă celebritate din comunitatea medicilor din New York City. Peste noapte, se trezește fără job, părăsit de logodnică și fără nicio opțiune, după o decizie greșită pe care a luat-o la spital. Fratele lui mai mic, Evan (Paulo Costanzo), îl convinge pe Hank să-l însoțească într-un weekend la Hamptons. Când frații ajung la o petrecere și unul dintre miliardarii din Hamptons are nevoie de îngrijiri medicale, Hank îl salvează. Intervenția lui atrage atenția tuturor și, curând, doctorul este sunat de tot felul de oameni bogați care au probleme de sănătate. La sfârșitul weekend-ului, HankMed fusese deja înființată. Cu Evan președinte al companiei, și cu ambițioasa Divya (Reshma Shetty) drept doctor asistent, Hank devine “medic angajat” pentru înstăriții din Hamptons.

Urmăriți sezonul 5 al serialului Pacienţi de lux, în premieră la Universal Channel începând de luni, 2 februarie, de la ora 22:00. În fiecare luni, de la ora 22:00, vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.