Digi Film si Digi24 difuzează, în direct de la Los Angeles și în exclusivitate pentru România, în seara de duminică, 22 februarie spre luni,  23 februarie, de la ora 02.00, Gala Premiilor Oscar. Premiile Academiei Americane de Film se decernează încă din 1929 și sunt televizate din 1953. Peste 200 de țări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplătește cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an. În România atât sosirea vedetelor pe covorul roșu cât și decernarea premiilor Oscar, ambele evenimente găzduite de Digi Film și Digi24, vor fi comentate de o voce avizată, criticul de film Irina Margareta Nistor.
Membrii Academiei Americane de Film, aproape 6000 de profesioniști, își votează preferații cu peste două luni înainte. Procesul este secret, așa cum secrete sunt și rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Kodak/Dolby Theater din Los Angeles. Pe lista favoriților din acest an se numără peliculele The Grand Budapest Hotelși Birdman, fiecare concurând la nouă categorii. Pentru premiile de interpretare, criticii de film au o singură favorita certă: Juliane Moore, recenta câștigătoare a Globului de Aur pentru rolul din pelicula “Still Alice”. În ceea ce privește cel mai bun actor în rol principal, pe lista favoriților se află Michael Keaton, Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch. Experții în industria de film îi acordă șanse mari și lui Bradley Cooper în rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite.

Anul acesta, Digi Film are onoarea să prezinte, alături de Digi24, cea de-a 87-a ediție a premiilor Oscar, în noaptea de 22 spre 23 februarie, de la ora 02.00, și, în rezumat, în seara de 23 februarie, printr-o transmisiune în direct de la Kodak Theater.

Digi Film este canalul de filme ce reunește toate genurile de film: aventură, comedie, acțiune, dramă, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animație, muzical etc. Totodată este cel mai accesibil canal de filme Pay – TV din România, regăsindu-se în grilele serviciului de televiziune digitală prin cablu și prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.