Apele Oscarurilor s-au calmat și noi am lansat numărul lunii martie a revistei noastre @FiLM. În noul număr avem, ca deobicei, exclusivități, preview-uri, review-uri, articole speciale și un concurs.

La exclusivități avem un interviu cu Rodrigo Santoro despre cel mai nou film al său, “Focus“, un alt interviu cu Sigourney Weaver, interpreta lui Michelle Bradley din “Chappie” și afișul românesc al filmului “Divergent Series: Insurgent“.

Un concurs mai mult ca special sigur va mulțumi fanii “Game of Thrones/Urzeala tronurilor“, ne vom reaminti nostalgic de serial și filmul “M*A*S*H“, vom afla unul din cele mai delicate subiecte, cel al roboților cu suflet, vom vedea ce fac vampirii când nu terorizează jugularele și zombie cum procură materie cenușie fără să afecteze ființele umane și multe multe altele.

Revista o puteți citi și de pe prima pagină a MovieNews.ro https://movienews.ro/revista-film/, sau de pe pagina revistei de pe ISSUU și puteți afla toate noutățile legate de filme și revistă de pe Facebook, Twitter sau Google +.

Lecturare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.