Ascultă acest articol

„Superfurios şi Superiute” îl are în rolul principal pe Paul White, poliţist sub acoperire, care se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos.

Regizor :   Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Scenariu :  Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Gen: Comedie

Lansare : 5 iunie 2015

Durata : 99 min

Studio :  Safran Company3 in the Box

Distribuitor : Freeman Entertainment

Clasificare :  A.P.12

Actori :

Andrea Navedo     …     Michelle
Lili Mirojnick     …     Jordana
Dale Pavinski      …     Vin Sorento
Daniel Booko     …     Curtis

Sinopsis: „Superfurios şi Superiute” îl are în rolul principal pe Paul White, poliţist sub acoperire, care se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl însele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş. Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneaţă pe atât ridicolă! Astfel îi vom urmări remorcând un întreg restaurant şi plimbându-l prin oraş la viteze uluitoare, cu maşini spectaculoase. Însă Vin Serento are dreptate când spune: „Nu contează maşina şofată, ci contează şoferul maşinii şofate care se ocupă de şofat”.

RECENZIE: 

Echipa care a stat în spatele proiectelor „Meet the Spartans”, „Vampires Suck” şi „Starving Games” aduc în acest an pe marile ecrane o parodie despre „Fast and Furious”. Regizorii şi scenariştii Jason Friedberg şi Aaron Seltzer vor să distreze din nou fanii acestui gen cu gaguri dintre cele mai exagerate.

„Superfast” a fost amânat o perioadă de timp din cauza decesului lui Paul Walker şi a fost lansat în aceeaşi zi cu „Furious 7”. Alex Ashbaugh este cel care intră în pielea lui Lucas White, poliţist sub acoperire care vrea să se infiltreză printre cei mai buni piloţi de curse ilegale cu maşini. Cu alte cuvinte, White este Brian O’Conner, rolul care l-a făcut celebru pe Paul Walker. Scenariştii nu fac referire la un singur film din franciză, ci la toate părţile. Dale Pavinski îl joacă pe Vin Serento, un musculos care seamănă cu Vin Diesel dar nu are acelaşi talent actoricesc. Andreea Navedo o joacă pe Michelle, Lili Mirojnick este Mirojnick, iar Dio Johnson îl joacă pe Dwayne Johnson. Echipa de piloţi vrea să-l jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol, care-şi ascunde banii într-un seif aflat în restaurantul Taco Bell.

 

superfast016Scenariul se desfăşoară foarte repede iar fiecare actor are câte o scenă care aduce aminte de aventurile din franciza de succes „Fast and Furious”. Ashbaugh este mai mereu cu zâmbetul pe buze, Dio Johnson îşi admiră muschii şi îi unge cu ulei de bebeluşi. Distribuţia este netalentată, actorii fiind necunoscuţi, performându-și rolurile cu incapacitate de interpretare. O paradoie precum aceasta este inutilă şi va fi uitată curând. Nu poate fi comparat cu „Meet the Spartans” care a fost un proiect agreabil şi un must see pentru fanii genului. „Superfast” are câteva scene de râs dar doar atât. Efectele speciale sunt detestabile din orice punct de vedere. Nu merită vizionarea unui asemenea film, decât dacă eşti un adevărat fan al parodiilor!

„Superfast” este cea mai mare dezamăgire a anului, până acum. O parodie care nu aduce nimic nou acestui gen, ba chiar îl înjoseşte şi riduclizarea nu a fost nicicând mai seaca.

Postere:

Super

Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.