Toată lumea se aşteaptă ca filmele adaptate după jocurile video să urmeze trendul filmelor cu supereroi, dar acest lucru nu s-a întâmplat deocamdată, majoritatea adaptărilor fiind dur criticate de critici sau fani.

Această situație are posibilitatea să o schimbe cele două mari lansări din 2016, “Warcraft” şi “Assassin’s Creed“, dar și “Hitman“, care va sosi curând pe marile ecrane.

Dintre adaptări de filme bazate pe jocuri video mai amintim și “Need for Speed” (2014), care va avea de asemenea o continuare și “Hitman” (2007), iar mai nou “Deus Ex” și “Uncharted” ar putea să încânte fanii jocurilor și nu numai.

Dacă acestea vor avea succesul aşteptat atunci cu siguranţă vor urma continuări ale seriilor respective şi vom vedea din ce în ce mai multe adaptări ale jocurilor video pentru marile ecrane.

Despre “Deus Ex” se aude numai de bine acesta urmând să fie bazat pe titlul “Deus Ex: Human Revolution”, a seriei de jocuri video, a cărei acțiune are loc în viitor, unde știința, robotica și implanturile tehnologice sunt foarte avansate. Eroul principal este un fost specialist în securitate de la SWAT, Adam Jensen, care va apela, de asemenea, la implanturile tehnologice pentru a destăinui și opri o conspirație globală.

Unele zvonuri spun că în această vară vom afla mai multe și că filmul va fi realizat în colaborare cu rețeaua de televiziune CBS.

Iată un trailer din jocul “Deus Ex: Human Revolution” :

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.