Telespectatorii Diva au devenit fani înfocați ai problemelor cu care s-au confruntat tinerii medici din serialul Anatomia lui Grey. Acum, noua serie-documentar Medici începători, care are premiera la Diva luni, 6 iulie, la ora 22:00, le oferă șansa de a vedea același tip de viață – însă pe viu, în mod real. În Centrul Medical Universitar Vanderbilt din Nashville, SUA, facem cunoștință cu șase rezidenți care se străduiesc să jongleze cu problemele lor personale și profesionale.

Şase medici rezidenţi trebuie să folosească toate informaţiile învăţate la facultate atunci când se confruntă cu realitatea vieţii în prima linie medicală. Dar oricâtă şcoală au făcut, nu sunt pregătiţi pentru a fi medici şi a avea puterea de a lua decizii pe viaţă şi pe moarte. Această serie-documentar urmăreşte acţiunile unor doctori începători în sălile de operaţii şi în situaţiile de urgenţă din diversele secţii ale renumitului Centru Medical Universitar Vanderbilt din Nashville (SUA), la care echipa de filmare a avut acces exclusiv.

Aici sunt constant sub presiune şi fiecare greşeală pe care o fac poate avea consecinţe catastrofale. În plus, angajaţii cu vechime de aici – rezidenţii-şefi şi doctorii – sunt mereu cu ochii pe ei şi îi împing zilnic să-şi depăşească limitele. Timp de 10 săptămâni, camerele de filmat urmăresc aceşti rezidenţi, care trebuie să jongleze cu responsabilităţile lor profesionale, noile prietenii, rivalităţile şi relaţiile amoroase. Cum vor face ei faţă reuşitelor şi eşecurilor de la locul de muncă şi din viaţa privată? Pregătiţi-vă pentru adevărata Anatomie a lui Grey!

Producători executivi ai seriei-documentar Medici începători sunt Melody Shafir, Michael Brooks (Dancing with The Stars) și Jane Tranter (Dancing with The Stars, Top Gear USA).

Urmăriți, în premieră la Diva, seria Medici începători, care debutează luni, 6 iulie, la ora 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.