Ascultă acest articol


Distracţia, veselia şi râsul sunt garantate pe tot parcursul lunii iulie de către AMC Networks care vine cu emisiuni şi programe excelente pentru familia dumneavoastră!

Filmcafe aduce animaţii pentru întreaga familie, dar şi comedii de la Hollywood, în fiecare duminică din luna lui cuptor. Astfel, Filmcafe vine cu o combinaţie perfectă – bună dispoziţie şi relaxare amestecate cu un mix de actori celebri – John Travolta, Gene Hackman, René Russo, Danny de Vito sau Jim Carrey – care vă vor face să rămâneţi în fața micului ecran.

AMC o sărbătoreşte în luna iulie pe Anjelica Huston pe care o puteţi urmări în “Capriciile destinului”. Tot în iulie, AMC ne va dezvălui în fiecare duminică la ora 22:00 “Cine e făptaşul? – Luna anchetelor”. Continuă serialul “Breaking Bad – Pe căi greşite”, în fiecare joi de la ora 23:00.

TV Paprika îl are din nou în prim-plan pe carismaticul şi îndrăgitul Antonio Passarelli, care ne va împărtăşi secrete şi reţete în noua producţie locală “Reţete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli” ce va avea premiera pe 18 iulie, de la ora 16:00.

În zilele de vacanţă, joaca în aer liber se îmbină foarte bine cu emisiunile de desene animate de la Minimax şi Megamax. Cei mici sunt invitaţi să urmărească aventurile unor fraţi veseli şi poznaşi, în cel mai nou serial de la Minimax “Tripleţii” ce va avea premiera pe 23 iulie, la ora 18:50.
Urmărind cele 53 de episoade ale noului serial Gost Rockers de la Megamax, adolescenţii vor pătrunde în atmosfera studenţiei şi în lumea muzicii rock, începând cu 23 iulie de la ora 23:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.