Actor, regizor, scenarist, producător. 2 Oscaruri și alte 57 de premii importante, peste 52 de nominalizări, 77 de roluri, milioane de fani pe facebook și cronici excelente.

Da, Kevin Spacey sigur știe cum să facă o impresie bună, iar Paramount Channel știe cum să îl recompenseze, făcându-i o urare foarte specială pentru aniversarea lui din această lună. Pe 10 iulie, publicul va avea șansa să îl întâlnească pe Kevin Spacey de două ori: în programul special Double Bill Week, în filmul Shrink (ora 21:00) și în The Shipping News (ora 23:00).

Cu toate că nu este chiar un American Beauty și nu-l deranjează să fie unul dintre Horrible Bosses, Spacey este unul dintre cei mai respectați actori din generația lui. Se descurcă minunat în House of Cards, deși nu ar lua niciodată în calcul să intre în politică, pentru că, așa cum spune el, “principial, îmi place să realizez lucruri concrete. De aceea politica mi s-ar părea foarte frustrantă și probabil că aș sfârși omorând o grămadă de oameni”.

Deseori, remarcabila lui versatilitate a fost descrisă ca fiind cameleonică, astfel că a reușit să facă o adevărată artă din portretizarea unei întregi galerii de personaje obscure, de o moralitate ambiguă, suspecte ori criminale. Și de fiecare dată când spune o replică, pur și simplu sună perfect.

A avut o interpretare fără cusur în rolul lui Henry Carter din filmul Shrink, un terapeut care încearcă să treacă peste moartea soției sale și începe să consume marijuana ca să uite de probleme. Are o clientelă de top, printre care o actriță care obișnuia să fie celebră pe vremuri (Saffron Burrows), un agent de talente amuzant și compulsiv-obsesiv (Dallas Roberts) și un actor dependent de diverse droguri și alcool (Jack Huston). Lucrurile se complică atunci când i s-a cerut să ia primul său caz pro-bono, al unei adolescente tulburate care venea dintr-un cartier departe de peisajul Hollywoodian. Jemma (Keke Palmer) este o liceancă neliniștită, care după ce s-a tăiat la mână lovind singură cu pumnul într-o oglindă, a fost forțată de școala la care învață să meargă la terapeut.

După ce faci o vizită acestui psihiatru nebun, nu rata The Shipping News, povestea sublimă, divină și plină de compasiune a unui om care se descoperă pe sine. Pe lângă Spacey, distribuția include și alte nume mari, precum Julianne Moore, Judi Dench și Cate Blanchett.

Programul:

Shrink – 10 iulie, de la ora 21:00

The Shipping News – 10 iulie, de la ora 23:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.