Ascultă acest articol


Ieri, MovieNews.ro a avut ocazia să participe la un workshop motivaţional cu tema “Big things come from small beginnings. Think big!” datorită invitaţiei primite din partea celor de la Ranevents Comm şi CineForum, cărora le mulţumim pe această cale.

Tema workshop-ului la care am fost prezenţi alături de Andrada Dan, trainer şi coach specializat în relaţii, a avut ca inspiraţie filmul “Ant-Man”.

Povestea filmului se concentrează pe Scott Lang, personaj interpretat de Paul Rudd. Acesta îşi ispăşeşte ultima zi, de pedeapsa pentru ilegalităţile comise, în închisoarea din San Quentin. După, aflându-se în libertate, încearcă să îşi găsească un loc de muncă dar din cauza infracţiunilor făcute totul este în zadar. Atunci când îl întâlneşte pe Dr. Hank Pym, Scott primeşte armură de “Ant-Man”, armură ce îi scade dimensiunea dar îi creşte considerabil forţa. În ciuda multor obstacole şi pericole, Pym şi Lang trebuie să pună la cale un plan pentru a salva lumea de la pericolele existente.

În cadrul workshop-ului am mai discutat despre abilităţi, puteri la modul general, dar şi în cazul celor care reies dintr-un lucru la fel de mic precum supereroul “Ant-Man”. Scott nu posedă puteri spectaculoase fără costumul Ant-Man dar este inteligent, ambiţios şi curajos. Toate acestea pălesc, totuşi, în faţă celui mai important lucru pe care l-a obţinut: libertatea.

“Ant-Man” este un film ce nu a beneficiat/beneficiază de un hype, de un entuziasm foarte mare în jurul său, sau cel puțin, nu la fel de mare ca al altor blockbustere. Dar acest lucru nu este neapărat rău, “Guardians of the Galaxy” aflându-se în aceeaşi ipostază anul trecut, dar sa dovedit a fi un film foarte aclamat de marea majoritatea audienţelor şi a criticilor. Recenziile apărute pentru “Ant-Man” până acum, în publicaţiile străine, sunt per total bune şi acest lucru ne dă speranţa că vom vedem un nou film bun al celor de la Marvel.

Din distribuţia filmului fac parte:

  • Paul Rudd (“Role Models”, “The 40 Year Old Virgin”)
  • Evangeline Lilly (“Lost”, “Real Steel”, “The Hurt Locker”, “The Hobbit”)
  • Michael Douglas (“The Game”, “Basic Instinct”, “Last Vegas”)
  • Corey Stoll (“The Bourney Legacy”, “Salt”, “Non-Stop”)

De coloana sonoră a filmului a avut grijă Christophe Beck, cel care a mai contribuit la ambianța sonoră a unor filme precum: “Frozen”, “Pitch Perfect” sau “Edge of Tomorrow”.

“Ant-Man” va avea premieră în România vineri 17 iulie. Filmul este distribuit de Forum Film România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.