Ascultă acest articol


În timpul unui interviu pentru Screen Crush, actriţa din “Constantine” confirmă zvonurile care au circulat în ultima vreme, că va juca “The Ancient One” în Doctor Strange.

tilda

The Ancient One (Vrăjitorul Suprem) este mentor pentru protectorul Pământului, Doctor Strange, într-un film pe care cei de la Marvel îl tot plănuiesc şi plămădesc de vreo jumătate de decadă.

Aparent, este surprinzătoare alegerea Tildei de a lucra cu Marvel dar și a celor de la Marvel de a o alege pe Tilda Swinton pentru rolul unui personaj care e creionat în benzile desenate drept bărbat, vârstnic şi asiatic (mai exact, din Tibet).

Tilda Swinton a mărturisit că entuziasmul ei pentru acest film e dublu: ca fan Marvel, încântat că lumea lui Doctor Strange ajunge pe ecrane şi ca actor, căruia i s-a oferit un rol foarte, foarte interesant.

Marvel a anunţat că “Doctor Strange” va avea premiera în cinema în 4 noiembrie 2016. Regizat de Scott Derrickson, filmul îl va avea în rolul principal – Doctor Strange – pe Benedict Cumberbatch, iar în rolul lui Baron Mordo, nemesisul doctorului, va fi Chiwetel Ejiofor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.