Ascultă acest articol


Luna august vine în forţă cu filme pe care le-am aşteptat tot anul, de la continuări ale unor serii populare, la filme cu poveşti noi. Tot ce mai rămâne de făcut este să ocupăm sălile răcoroase ale cinematografelor şi să alegem o peliculă care să fie exact pe gustul nostru, fie că preferam filme SF, de acţiune sau de animaţie.

The Gallows (Freeman Entertainment) 7 august

gallows_xxlgSinopsis: Au trecut 20 de ani de când un mic orășel a fost tulburat de un accident oribil care a avut loc în timul unei serbări școlare. Elevii au venit cu ideea de a comemora acea tragedie prin reluarea spectacolului care nu a avut șansa să fie văzut de public. Însă în timp ce organizează acest eveniment își dau seama că unele lucruri e mai bine să fie lăsate neatinse și în trecut.

Update: Filmul nu va mai ajunge în cinematografele românești.

Self/less (Freeman Entertainment) – 7 august

selfless_ver7_xxlgSinopsis: Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.

Damian îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă, departe de cunoscuţi, după ce conştiinţa să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol.

“Îmi doresc mai mult timp!”… Toţi gândim şi simţim aşa. Dar cum ar fi ca într-o zi să poţi obţine acest timp contra cost?! Inovatorul thriller psihologic “Self/less: Transfer de viaţă” explorează tocmai consecinţele care vin odată cu preţul nemuririi.

 Fantastic Four (Odeon Cineplex) – 7 august

fantastic_four_ver9_xxlgSinopsis: “Cei Patru Fantastici”, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegaţi care se teleportează într-un univers alternativ şi plin de pericole, unde li se modifică fizicul în mod șocant.

Vieţile lor se schimbă irevocabil, iar echipa trebuie să invete să-şi stăpânească noile şi uimitoarele abilităţi şi să colaboreze pentru a salva Terra de o teribilă ameninţare.

The Gift (InterCom Film) – 7 august

the-gift-116896lSinopsis : Un cuplu încearcă să îşi revigoreze relaţia, dar vieţile lor sunt ameninţate de un “prieten” din trecutul soţului care deţine un secret oribil despre el.

PaperTowns (Odeon Cineplex) – 14 august 

paper-towns-557325lSinopsis: Un tânăr şi cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieţii lor ca s-o găsească pe vecina dispărută.

Retour à Ithaque (Independenta Film) – 14 august

return-to-ithaca-488687lSinopsis: Apusul, pe o terasă situată deasupra Havanei. Cinci prieteni vechi se adună să celebreze întoarcerea unuia dintre ei după 16 ani de exil. De la apus şi până la răsărit, o rememorare a tinereţii lor, a grupului pe care îl formau pe atunci, a încrederii pe care o aveau în viitor… dar, de asemenea, şi a dezamăgirilor suferite de atunci.

La rançon de la gloire (Independenta Film) – 14 august
bf012eae15bc35beaef76426c30474f5_view

Sinopsis : La ieşirea din închisoare, Eddy – un belgian în vârstă de 40 de ani, de meserie escroc – este aşteptat de amicul său, Osman. Cei doi fac un pact: Eddy va putea locui la Osman, în schimb, va trebui să aibe grijă de fiica sa în vârstă de 7 ani, în timp ce mama ei se află internată în spital. Este Crăciunul, dar sărăcia în care se zbat toţi îl face pe Eddy să fie mai înverşunat decât era. Intr-o zi, la televizor se anunţa moartea lui Charlie Chaplin împreună cu vestea averii sale fabuloase. Lui Eddy îi vine o idee traznită: ce-ar fi dacă ei ar fura corpul marelui actor şi ar cere apoi răscumpărare familiei?

the-man-from-uncle-537716lSinopsis: Producţia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.” îl aduce pe Henry Cavill („Man of Steel: Eroul”) în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer („Reţeaua de socializare”) îl interpretează pe rivalul său.

Filmul ilustrează acțiunea de la începutul anilor `60, când Napoleon Solo (Henry Cavill), agent CIA și Illya Kuryakin (Armmie Hammer), operator KGB se transformă din rivali în aliați. Misiunea lor este de a opri o organizație criminală internațională din a folosi arme nucleare împotriva umanității.

Sinister 2 (InterComFilm) – 21 august

sinister-2-184840lSinopsis : Courtney se mută împreună cu fiii ei gemeni într-o casă de la ţară. Ce nu ştie Courtney este că noul ei cămin este bântuit de maleficul Buhguul. Spiritul va încerca să-l convingă pe unul din băieţi să-şi ucidă familia şi să filmeze totul.

Masterminds (Forum Film) – 21 august

587a2c18a264e9ec5e13be074c540aab_viewSinopsis: Un paznic de noapte la o companie de automobile blindate din sudul Statelor Unite organizează unul dintre cele mai mari jafuri bancare din istoria Americii.

Irrational Man (Freeman Entertainment) – 28 august

irrational-man-158385lSinopsis : Scris şi regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera în cinematografele din ţară pe 28 august.

La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un mic orăşel, Abe cunoaşte două femei: pe Rita Richards (Parker Posey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eşuate care caută fericirea în braţele lui şi Jill Pollard (Emma Stone), cea mai bună elevă şi prietenă a lui.

Deşi îşi adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric şi personalitatea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească şi mai tare pe tânără.

Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversaţia unor străini. Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viaţă. Însă alegerea făcută declanşează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill cât şi pe Rita.

Tuscan Wedding (Taylor Projects) – 28 august 

tuscan-wedding-979524lSinopsis: Acţiunea filmului este plasata în Toscana. Tânăra și frumoasa Sanne (Sophie van Oers) trăiește în Italia, unde  împreună cu părinții ei administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunți de vis.

Sanne organizează nunțile altora, deși căsătoria ei a eșuat: e divorțată și locuiește singură. La aniversarea celor treizeci de ani, Sanne îl întâlnește pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat specializat în divorțuri, care nu crede în dragoste. Vor primi încă o șansă în viață, sau vor continua doar să asiste la căsătoriile și divorțurile altora?

Hitman: Agent 47 (Odeon Cineplex) – 28 august

hitman-agent-47-143394lSinopsis : Un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul.

Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat.

Maya the Bee Movie (Ro Image) – 28 august 

maya-the-bee-movie-805585lSinopsis: Albina proaspăt eclozată Maya este un mică furtună, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor.

Nimeni nu crede că ea este victimă inocentă și nimeni nu va sta alături de ea, cu excepția celui mai bun prieten al ei, bunul Willy. După o călătorie lungă și plină de evenimente către stupul viespilor, Maya și Willy vor descoperi curând adevăratul vinovat, iar cei doi prieteni se împrietenesc în cele din urmă cu ceilalţi locuitori din lunca luxuriantă.

Fasandræberne (Independenta Film) – 28 august

fasandraeberne-903797lSinopsis: Iţele investigaţiilor în cazul asasinării unor gemeni îi duce pe poliţişti în mijlocul unui grup de studenţi eminenţi proveniţi din clasele superioare ale societăţii scandinave. Intre ei, nimic nu e ceea ce pare a fi.

Vacation (Freeman Entertainement) – 28 august

7d4bdb0f9a70d5f0842f8f6d19e2dbfd_viewSinopsis: Ed Helms interpretează rolul lui Rusty Griswold, fiul ajuns la maturitate al lui Clark Griswold (Chevy Chase), care îşi ia familia într-un road-trip similar aceluia în care a mers şi el când era copil, alături de părinţii şi sora lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.