Gândul că am putea fi răpiți la un moment dat ne provoacă multe senzații de disconfort. Cu toate astea, nu refuzăm un film bun cu răpiri și crime. Canalul Paramount oferă telespectatorilor o sesiune bună de suspans marți, 28 iulie, în filmele Lovely Bones (ora 21:00) și Gone Baby Gone (23:25).

Regizat de Peter Jackson, cunoscut în special pentru Stăpânul inelelor și trilogia Hobbit, Lovely Bones are toate ingredientele necesare pentru a vă menține interesul și pulsul la valori înalte: dramă, fantezie, elemente de thriller. În rolurile principale joacă actori celebri precum Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Stanley Tucci și Saoirse Ronan, iar filmul se concentrează în jurul unei tinere ucise, care veghează asupra familiei sale și a criminalului ei. Filmul ni-l prezintă pe Stanley Tucci în cele mai înfricoșătoare ipostaze ale sale, iar pe Susan Saradon probabil în unul dintre cele mai alcoolice roluri, având în vedere scenele frecvente în care bea și fumează. După cum declară, Singura dificultate care a existat în acest film a fost aceea când a trebuit să beau și să fumez în același timp. Chiar și în pat fumez. (Susan Sarandon- Interviu Vulture.com ). Pentru interpretarea sa, Stanley Tucci a fost nominalizat la Oscar, Globul de Aur și Premiile Bafta. Saoirse Ronan a primit Premiul Saturn pentru cea mai bună interpretare a unui Tânăr Actor.

Trebuie să se facă dreptate și în filmul lui Ben Affleck, misteriosul Gone Baby Gone, în care doi detectivi particulari se ocupă de cazul unei fetițe răpite. Din distribuția filmului fac parte fratele lui Affleck, Casey, Morgan Freeman, Michelle Monaghan, Ed Harris și Amy Ryan. Filmul marchează debutul regizoral al lui Affleck și a primit mai multe nominalizări și premii, inclusiv Premiul pentru regie la Hollywood Awards și trofeul Austin Film Critics pentru lungmetraj de debut. Amy Ryan a fost nominalizată la Oscar și Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare într-un rol secundar și a câștigat, printre altele, Critics Choice Award la Broadcast Film Critics Association Awards și Premiul Criticilor HFCS (Houston Film Awards Society). Descris ca un “thiller deștept” (The Guardian), “intens și captivant” (The Observer), Gone Baby Gone va oferi publicului cele mai profunde emoții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.