Efectele speciale 4DX fac din Misiune Imposibilă cel mai așteptat blockbuster al verii

0
1667
Ascultă acest articol


Popularitatea lui Tom Cruise, cascadoriile spectaculoase și rețeta impecabilă a seriei vor face cu siguranță din „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă” filmul cu cele mai mari încasări ale verii. Iar efectele speciale de care se vor bucura spectatorii în sălile 4DX ale Cinema City (Mega Mall București și City Park Mall Constanța) sunt absolut uluitoare.

Agenția IMF ajunge să fie amenințată de către Sindicat, o rețea de agenți foarte instruiți și foarte periculoși, care ucid pe oricine li se ordonă în schimbul unor sume de bani exorbitante. Abandonat de IMF, Ethan Hunt (Tom Cruise) își alcătuiește propria echipă și își unește forțele cu controversata agentă britanică Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), pentru a pleca în cea mai dificilă misiune de până acum.

Pentru a cincea oară în viață, Tom Cruise devine mult-iubitul agent Ethan Hunt, cel mai important atu al acestei serii de succes. Secvențele dramatice de acțiune sunt interpretate chiar de el însuși, iar combinația cu efectele speciale 4DX atent regizate are ca scop creșterea tensiunii încă de la începutul filmului, așa cum se cuvine în cazul unei pelicule ce poartă amprenta clasică a vechii școli de spionaj. Spectatorii vor trăi o experiență captivantă, ce le va tăia răsuflarea.

De exemplu, atunci când eroul se leagănă pe aripa unui avion care decolează, scaunele din sală se mișcă puternic în diferite direcții, iar la mișcarea lor se adaugă rafale puternice de vânt, care conferă audienței o senzație realistă a vitezei și intensității scenei din film. Mai mult, tema muzicală a peliculei, temă ce se regăsește în întreaga serie, e ușor de recunoscut datorită bătăilor de tobă, iar acum acestea sunt asociate cu vibrațiile scaunelor, pentru a amplifica tensiunea.

O altă secvență în care spectatorii se vor simți în mijlocul filmului este cea în care Tom Cruise sare într-un tanc cu apă, pentru a sparge o bază de date. Când agentul sare, scaunele se vor mișca dramatic în jos, pentru a simula căderea. Iar în momentul în care încercarea agentului de a-și îndeplini misiunea va eșua, el fiind înecat, scaunele vor fi complet sincronizate cu scena, mișcându-se încet dar continuu în față și în spate, în sus și în jos, la stânga și la dreapta. Spectatorii vor privi cu ochi mari la ecran, nu numai datorită efectelor copleșitoare din scena subacvatică, dar și datorită fiorilor pe care îi vor simți în sala 4DX.

Și nu în ultimul rând, cascadoriile pe motocicletă executate impecabil de Tom Cruise, pe autostradă, în deșert sau în cartierele orașului, vor lăsa spectatorii cu gura căscată, fiind amplificate de vânt, curenți de aer, miros de praf de pușcă, ceață.

Pregătește-te să fii în mijlocul acțiunii, printre cascadorii, urmăriri și agenți secreți, și ține-te bine de scaun! Nu uita că poți vedea filme cu efecte speciale 4DX în sălile Cinema City din Mega Mall București și City Park Mall Constanța.

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri.

Prețuri București

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Prețuri Constanța

Prețurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX sunt 29 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 și 31 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 30,5 lei, iar după această oră este de 32,5 lei.

Prețurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 31 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, și 33 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 35 lei, iar după această oră prețul este 37 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.