“Youth”  (La giovinezza) este un film italian scris şi regizat de Paolo Sorrentino. Din distribuţia filmului fac parte: Michael Caine,  Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano şi Jane Fonda.

“La giovinezza” spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte ; care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Filmul “Youth” va fi distribuit în România de Independenta Film la toamnă.

youth_xxlg

1 COMENTARIU

  1. […] De catre Andreea Teodora. Distribuiti pe Facebook Distribuiti pe Twitter. “Youth” (La giovinezza) este un film italian scris si regizat de Paolo Sorrentino. “La giovinezza” spune povestea a doi batrani prieteni – un dirijor si compozitor, pe de o parte, si un regizor, pe de alta parte ; care se gandesc la cat timp le-a mai ramas de trait, in timp ce isi petrec vacanta in Muntii Alpi. Filmul “Youth” va fi distribuit in Romania de Independenta Film la toamna..Mai multe detalii pe Movie News […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.