Vladimir Drăghia debutează cu un rol înşelător în animaţia ,,Mune: Gardianul Lunii”

1
1443

Aflat în plină ascensiune profesională, Vladimir Drăghia a acceptat o nouă provocare în cariera sa de actor, urmând să debuteze pe marile ecrane din 11 septembrie în interpretarea lui Leeyoon, personajul principal negativ din mult-aşteptata animaţie ,,Mune: Gardianul Lunii”.

,,Este prima dată când pun voce pentru un film de animaţie. A fost o provocare. Chiar voiam să văd dacă pot. Abia aştept să aflu dacă mi-a ieşit bine şi asta pentru că încă nu am văzut filmul. Personajul pe care l-am dublat este un prefăcut, un înşelător, un închipuit! Am avut de râs, de plâns, de cântat. Am şi dansat, chiar dacă nu trebuia.”,

a mărturisit Vladimir Drăghia despre această primă întâlnire cu dublajul în cadrul versiunii în limba română a filmului ,,Mune: Gardianul Lunii”.

Un discipol sârguincios al lui Yule, Leeyoon are o inimă de gheaţă şi se aliază cu Necross, după ce Mune este ales drept Gardian al Lunii în locul său. Caută cu ardoare răzbunarea, dar când Luna dispare, acesta se panichează şi devine tot un pachet de nervi. Disciplina şi rigoarea sunt motourile lui.

Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

Cu o distribuţie formată din nume sonore precum: Dragoş Bucur, Delia Matache şi Vladimir Drăghia,  animaţia „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din ţară din 11 septembrie. Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mune: Gardianul Lunii”  va putea fi urmărit în 3D dublat şi subtitrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.