Ascultă acest articol


HISTORY aduce telespectatorilor un nou sezon al incitantului serial automobilistic „În viteza a cincea”. Episoadele vor fi difuzate în fiecare joi, la 21:00, începând cu 8 octombrie.

Noul sezon debutează cu echipa într-un excursie în exclusivitate în România, unde Tiff și Vicki vizitează un restaurator local de mașini clasice, testează noul Ferrari California Turbo pe serpentinele care străbat munții Carpați și vizitează Sinaia pentru a participa la o întrecere mai puțin obișnuită. Mai mult decât atât, prezentatorii vor testa mașinile românești de salvare GHE-O.

Prezentantorii serialului, Tiff, Vicki și Jonny, se vor întrece cot la cot în teste generatoare de adrenalină, vor analiza în exclusivitate cele mai noi super-maşini, vor oferi sfaturi esenţiale despre problemele care îi preocupă pe automobilişti şi vor asista la testări de accidente spectaculoase, realizate în numele siguranţei pe şosele.

Pe lângă România, echipa „În viteza a cincea” vizitează însorita Africa de Sud, pentru a conduce tot felul de mașini – de raliu, super mașini și chiar vehicule miliare, Islanda și multe alte destinații interesante pentru a testa mașini și mai spectaculoase.

De-a lungul drumului, echipei i se vor alătura diverși invitați, de la șoferi profesioniști la celebrități TV/sport pregătiți pentru o nouă provocare.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY și pe site-ul dedicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.