În octombrie, AMC Networks ne captivează cu programele difuzate şi vine cu o mulţime de surprize şi  propuneri extrem de atractive pentru întreaga familie.

AMC aduce un nou serial de mare răsunet în SUA, o producţie 2015. În fiecare vineri, de la ora 23:00, vom putea urmări serialul HUMANS, serial ce explorează impactul emoţional dintre oameni şi roboţi. HUMANS debutează  în data de 26,  la orele 23:00, oferind nişte poveşti cu valori de producţie deosebite, ce vor captiva pe fiecare privitor în parte.

La Filmcafe recomandăm două filme cu distribuţie de excepţie, regie şi tematică pe masură: Operaţiunea Valkyrie, din 11 octombrie, de la ora  21:00 şi Triplu X, din 18 octombrie, de la 21:30.

Alături de Heston Blumenthal, geniul gastronomiei, vom putea pătrunde tainele bucătăriei britanice, din 6 octombrie, de la ora 21:00 la Tv Paprika.

Aşa cum ne-a obişnuit,  Minimax oferă o explozie de veselie cu multe lucruri bune şi utile de învăţat. Serialul Simsala Grimm îi invită pe cei mici sa-i însoţească pe cei doi prieteni în lupta dintre bine şi rău, din 25 octombrie, de la ora 17:55, iar la Megamax vom avea parte de situaţii hazlii, dar şi emoţionante, în noul serial Zip Zip, din 21 octombrie, de la ora 16:00.

Zilele reci şi nopţile friguroase  sunt ideale pentru a urmări filmele şi emisiunile de la AMC Networks International Central Europe.

AMC – HUMANS

PREMIERA: 23 octombrie de la ora 23:00 – în fiecare vineri

Distribuția: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy Carless, Tom Goodman-Hill, Ivanno Jeremiah.

HUMANS, un serial nou din opt episoade, este amplasat într-un prezent paralel în care cel mai nou gadget indispensabil pentru orice familie este un Synth: un robot inteligent pe post de servitor, care seamănă în mod sinistru cu omologul său uman.

FILM CAFE – OPERAȚIUNEA VALKYRIE | TRIPLU X

Operatiunea Valkyrie | PREMIERA: 11 octombrie de la ora 21:00

Bazat pe o uimitoare poveste adevarată. Tom Cruise joacă rolul colonelului Claus von Stauffenberg în acest film de suspans, o cronică a îndrăznețului și ingeniosului complot de a-l elimina pe unul dintre cei mai răi tirani din lume cunoscuți vreodată.

Triplu X | PREMIERA: 18 octombrie de la ora 21:30

Triplu X e luat în custodia lui Gibbons (Samuel L. Jackson), reprezentantul unei agenții guvernamentale, care îl recrutează pe atletul sculptural, îl transformă într-un agent secret și îl trimite la Praga pentru a lichida o celulă teroristă – Anarchy 99 – condusă de Yorgi și de seducatoarea Yelena. Xander e primit în bârlogul lui Yorgi, un castel magnific situat în munți, care e dotat cu echipament de ultimă generație, cu cea mai mare echipă de bodyguarzi, cu cel mai aglomerat laborator pentru oameni de știintă geniali și cu cea mai fierbinte armată de splendide concubine. În aceste condiții, e ușor de înțeles că eroului nu-i este ușor să-i dea teroristului peste cap planurile de supremație mondială, care se centrează în jurul unei sofisticate arme atomice.

TV PAPRIKA – HESTON ȘI GASTRONOMIA BRITANICĂ

PREMIERA: 6 Octombrie de la ora 21:00

Urmăriți cum Heston Blumenthal, geniul gastronomiei, transformă după propriul gust cele mai emblematice mâncăruri din bucătăria britanică: fish and chips, friptură de vită, plăcintele și budincile regândite a la Blumenthal. În acest timp, bucătarul nostru împărtășește spectatorilor și detalii picante legate de bunătățile preparate. De exemplu, vom afla răspunsul la următoarele întrebări: Care a fost prima tabletă de ciocolată? Cum a contribuit în timpul războiului fish and chips la menținerea moralei publice? Care a fost cea mai surprinzătoare umplutură pentru placintă?

În serialul format din șapte episoade, Heston vizitează diferite locuri din Marea Britanie în căutarea inspirației, apoi prepară specialitățile locale, dându-le o aromă aparte – iar rezultatul este cel puțin uimitor. Heston încearcă să creeze momente surprinzatoare și uluitoare cu ajutorul bunătăților marine de sub stânci, a hot-dogurilor dulci, a papadumului indian uriaș cu diametrul de un metru și a ceainicelor din ciocolată, punând în lumină tot ce a adus renume mondial bucătăriei britanice.

MINIMAX – SIMSALA GRIMM

PREMIERA: 25 octombrie de la ora 17:55

Serialul nostru prezintă cele mai frumoase povești ale fraților Grimm. Cu ajutorul lui Jojo și Doctor Kroki, fiecare erou își urmează destinul, cei buni își vor primi răsplata binemeritată, iar cei răi se vor căi pentru faptele lor. Însoțește-i pe cei doi prieteni!

MEGAMAX – ZIP ZIP

PREMIERA: 21 octombrie de la ora 16:00 – zilnic

Vulpea Washington, mistretul Sam și Eugenie, sora mai mica a lui Sam, s-au săturat să trăiască înghesuiți în pădure. Își doresc confortul suburbiilor și decid să se mascheze drept animale de companie obișnuite. Până acum, nimeni nu le-a descoperit secretul, însă instinctele sălbatice ale echipei ies la iveală tocmai în cele mai neinspirate momente, ceea ce naște multe situații haioase și emotii. Deși au reușit să îmblânzească noul lor mediu de viață, greul de-abia acum începe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.