Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Legend”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Ivan Veronica și Petruta Fratila

Londra anilor ’50-’60 era o loc plin de eleganță și violență, un loc al petrecerilor fastuoase și crimelor brutale, al jocurilor de noroc și al jocurilor de putere. În mijlocul tuturor lucrurilor erau gemenii Kray. Ronnie, un tip fermecător și crud. Reggie – un schizofrenic paranoic violent. Împreună, conduceau Londra. Și toată lumea avea ceva de povestit despre ei. Intraseră deja în legendă.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații duble la filmul Gangsteri de Legendă.

În filmul “Gangsteri de Legendă”, acest actor aclamat joacă perfect ambele roluri principale: cel al lui Ronnie și cel al lui Reggie Kray. Cele mai cunoscute performanțe ale sale sunt cele din “Inception”, “The Dark Knight Rises” și “Mad Max: Fury Road”. Care este numele lui?

  1. Leonardo DiCaprio
  2. Tom Hardy
  3. Christian Bale

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Vino la cinema să afli povestea adevărată a gemenilor care au făcut din crimă o afacere și au intrat în istorie. “Gangsteri de Legendă”, un film care îmbină perfect violența, eleganța, suspansul și umorul. Regizat de Brian Helgeland (Robin Hood, L.A. Confidential, Mystic River), cu Tom Hardy într-un senzațional dublu rol, alături de Emily Browning, Colin Morgan, David Thwelis, Paul Anderson, Chazz Palminteri și Paul Bettany.

“Gangsteri de Legendă”, un film distribuit în România de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 16 octombrie.

59 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.