The Walking Dead revine!

0
1578
Ascultă acest articol


Încă de anul trecut, de pe 21 noiembrie, Asociația Event Art Tour i-a împrietenit pe fanii din România cu Rick, Shane, Lori, Glenn, Carol și ceilalți eroi din banda desenată The Walking Dead, ce stă la baza binecunoscutului serial de televiziune omonim. Scenariul lui Robert Kirkman și grafica detaliată a lui Tony Moore au delectat sute de cititori români de-a lungul primelor 6 numere, și apoi grafica lui Charlie Adlard începând cu numărul 7, sperăm noi, a contribuit la lărgirea cercului de cititori de bandă desenată din țara noastră.

Aventurile supraviețuitorilor continuă, într-o lume în care valorile umane și prioritățile se schimbă radical. Dintr-o cauză necunoscută, morții refuza să rămână morți, sunt reanimați și îi vânează pe cei vii. De pe data de 15 Noiembrie, odată cu apariția numărului 19 din The Walking Dead – Ro, cititorii vor putea urmări schimbările pe care permanenta amenințare a unei lumi ostile le produce asupra omului. Vă veți putea delecta cu aventuri și personaje noi, dar si cu mulți, mulți morți umblători într-un univers plin de pericole la tot pasul. Va reuși grupul nostru de supraviețuitori să rămână în viață? Vor reuși să se descurce fără a-și pierde încă și mai mulți dintre prieteni? De ce natură este legătura care se crează între oameni, atunci când aceștia sunt puși față în față cu fatalitatea?

Vă invităm să descoperiți împreună cu noi, începând din 15 noiembrie, continuarea poveștii The Walking Dead, într-un nou ritm – lunar, la prețul de 7,5 lei per revistă.

Rețeaua noastră de distribuție cuprinde, ca principale magazine de desfacere, Inmedio, librăriile Cărturești, librăriile grupului Librarium, Libraria Engleza, Lex Hobby Store, Red Goblin, și Rabit Comics, iar rețeaua de magazine online – www.eatcomics.ro, www.supererou.ro, www.mangashop.ro.

Pentru că ne simțim foarte apropiați de publicul nostru și dorim să îi răsplătim încrederea, pasiunea și alegerile cu fiecare ocazie, numărul 19 va fi un număr dublu: în urma nenumăratelor cereri și sugestii primite de la cititori, am suplimentat numărul de reviste Tyreese Special și acesta va fi inclus în pachet cu numărul 19, pentru completarea colecțiilor și plăcerea lecturii.

Vă mulțumim și sperăm să reușim împreună să ajungem din urmă numerele din America! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.